Čekala je godinama da joj sudbina namesti najbolju osvetu svih vremena: Posle ovih slika njen bivši će se živ pojesti

Sijena Miler nikad srećnija nego ovih dana kada joj je sudbina namestila da može da svoju sreću natrlja na nos bivšem

Vip priča
11:55h
Čekala je godinama da joj sudbina namesti najbolju osvetu svih vremena: Posle ovih slika njen bivši će se živ pojesti
Foto: JP Pariente / Sipa Press / Profimedia

Sijena Miler zablistala je kao najjača zvezda na kanskom filmskom festivalu kada se na crvenom tepihu pojavila sa ćerkom i dečkom.

Glumica je tom prilikom nosila prozračnu plavu haljinu ispod koje se ocrtavao delikatan veš. Puštene plave kose i sa diskretnom šminkom, glumica je izgledala prelepo, srećno i zadovoljno.

Sijena Miler
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ne tako davno, Sijena je nekako bila zaboravljena zvezda, nakon burnog ljubavnog života sa glumcem Džad Loum.

Glumica je ovom prilikom na crveni tepih dovela i jedanaestogodišnju ćerku Marlo koju je dobila sa bivšim dečkom Tomom. Tom i Sijena su ostali u odličnim odnosima i zajedno vaspitavaju svoje dete, a neretko svi zajedno izlaze u provod.

Sijena Miler
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ipak Sijena je javnosti najpoznatija po vezi sa Džad Loom koji je bio okrutan prema njoj. Njihova romansa bila je tema broj 1 tih godina. Pričalo se da je zbog Sijene glumac ostavio dizajnerku Sejdi Frost sa kojom ima troje dece. Sijena i Džad su se i verili, a potom je novi skandal stigao do javnosti.

Naime, glumac ju je prevario sa dadiljom, a zatim je napravio dete konobarici. Sijena je momentalno u javnosti bila predstavljena kao prevarena žena i svi njeni glumački projekti pali su u vodu.

Džad Lou, Sijena Miler
foto: Profimedia

"Bilo je stvarno teško. Nadam se da tako nešto više nikada u životu neću doživeti. Baš sam otvarala predstavu u pozorištu u kojoj sam imala glavnu ulogu i nedeljama sam morala sama ustajati iz kreveta i suočavati se s raskidom koji je postao javan. A onda sam morala stati svake večeri ispred 800 ljudi. Tih prvih nekoliko nedelja se uopšte ne sećam", rekla je glumica u jednom intervjuu.

Ipak, Sijena je oprostila Džadu i par se ponovo verio 2010. godine. Ali sledeće godine su ipak proglasili kraj. Sijena ipak nije mogla da mu oprosti neveru.

Ali tada je do javnosti stigla i jedna neverovatna činjenica: izgleda da je Sijena odlučila da Džadu vrati milo za drago pa ga je prevarila sa njegovim najboljim prijateljem Danijelom Krejgom.

Džad Lo je potvrdio glasine i rekao da, kada je čuo za neveru, odmah je pozvao Danijela Krejga sa kojim se posvađao.

Nakon svih ljubavnih brodoloma, Sijeni je sunce granulo ipak sa mladim Olijem, od kojeg je starija čak 15 godina. Ove godine njih dvoje su dobili dete, a Sijena je trenutno najsrećnija žena na svetu, jer upravo u ovom momentu ona ima sve: mladog dečka koji je podržava, decu i uspešnu karijeru. Zar to nije najbolja moguća osveta bivšem dečku?

1 / 11 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs