Mislila je da ima najdivnijeg muža na svetu: Nakon trudnoće saznaje za njegovu surovu prevaru - izdaja gora od preljube

Majka jednog deteta, ne može da podnese da gleda poruke svog muža i kaže da da se oseća "glupo i zgroženo" nakon što je otkrila njegovu razornu tajnu i godine provedene u laži.

Lifestyle
11:36h Autor:
Mislila je da ima najdivnijeg muža na svetu: Nakon trudnoće saznaje za njegovu surovu prevaru - izdaja gora od preljube
Foto: Shutterstock

Jedna žena koja je sanjala da ima veliku porodicu i najmanje četvoro dece sa svojim mužem, mislila je da je neplodna, samo da bi došla do užasnog otkrića da je njen partner imao tajnu vazektomiju nakon njihovog prvog deteta.

Tridesetjednogodišnja žena je jasno stavila do znanja da je njen muž, za koga je koristila pseudonim Kris, od početka rekao da deli njene nade da će imati veliku porodicu, i da novac nije briga. A onda je nastupila njena borba da ostane trudna sa drugim detetom, ali bezuspešno.

"Kris i ja samo u braku četiri godine, a pre toga smo se zabavljali dve godine. Uvek smo pričali o tome kako želimo veliku porodicu. Rekla sam mu da želim da imam najmanje četvoro dece. I htela sam da naša deca budu u razmaku od oko godinu i po kako bi odrastali zajedno."

Muž i žena, Žena, Muž, Brak, Ljubavni par, Par
foto: Shutterstock

"On je na sve to često zbijao šale poput "bilo da ćemo imati jedno ili šestoro dece, to je tvoja odluka jer ćeš na kraju ti da uradiš ceo posao."

Čak i na dan njihovog venčanja, Kris je zbijao šale o tome koliko brzo bi mogli da dobiju bebu. "Na dan našeg venčanja, šapnuo je "možemo li da odemo odavde i počnemo sa bebom broj 1?" Svidelo mi se kako je izgledao uzbuđeno."

Međutim, nakon rođenja njihovog prvog deteta, ćerke Džoj, počela je da primećuje kako se njen muž udaljava. Bio je uzbuđen, ali nešto se definitivno promenilo.

Priznala je da je tada počela da proverava njegove poruke i telefon, tražeći znake prevare od strane muža, ali bezuspešno.

"Idemo godinu dana kasnije, spavamo celu noć, a ja sam se vratila na posao, posetila sam doktora i dobila sam dozvolu da pokušam da dobijem drugo dete, a Kris je u ovom trenutku delovao veoma entuzijastično. Čak je preuzeo i aplikaciju za praćenje mog ciklusa plodnosti kako bismo mogli maksimalno iskoristiti moje vreme ovulacije."

"Bilo nam je jako zabavno i on je uvek bio veoma strastven, ali nakon šest meseci bezuspešnih pokušaja počela sam da brinem. Iznela sam svoje brige i Kris bi ih odbacio, pa sam pokušala da budem strpljiva, ali su prošle skoro dve godine, a Džoj je odrastala sama."

Muž i žena, Žena, Muž, Brak, Ljubavni par, Par
foto: Shutterstock

Nakon odlaska kod specijaliste koji joj je rekao da je sa njom sve u redu.

"Otišla sam kod Krisa da mu kažem da sam bila kod specijaliste za plodnost i on je bio veoma uznemiren. Objasnila sam da sam mislila da je nešto možda pošlo naopako tokom moje poslednje trudnoće, zabrinuta da sam možda blokirana ili nekako neplodna. Rekao je zašto ne sačekamo i "samo pustimo prirodu da ide svojim tokom", a ja sam rekla "naša devojčica ima skoro tri godine i odrasta sama."

"Podsetila sam ga na naše planove, a on je samo klimnuo glavom i rekao da sve što možemo da uradimo je da pokušamo. Pitala sam ga da li će posetiti specijalistu za plodnost i on se naljutio, rekavši da je sve u redu sa njim i da ionako nemamo novca za lečenje neplodnosti. Ovo me je zbunilo pošto imamo novca, imamo moju ušteđevinu i dobro nam ide.

prevara, varanje
foto: Profimedia

Kasnije saznaje da je njen muž uradio vazektomiju, kako bi isključio mogućnost druge dece.

"Probudila sam ga i suočila se s njim. Rekao mi je da mu je moja prva trudnoća veoma teško pala, te da nije hteo da ima više dece.

Nisam mogla da verujem u to što mi je pričao. Spakovala sam svoje stvari i dete i otišla kod moje mame.... Ne mogu da verujem da me muž toliko izdao."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs