Nedeljni horoskop od 20. do 26. maja 2024. godine: Ovnovi i Škorpije će pucati od strasti, a Ribe čekaju lepe vesti

Saznajte šta vam donosi horoskop za nedellju pred nama

Horoskop
20:44h Autor:
Nedeljni horoskop od 20. do 26. maja 2024. godine: Ovnovi i Škorpije će pucati od strasti, a Ribe čekaju lepe vesti
Foto: Profimedia

OVAN

Nedeljni horoskop od 20. do 26. maja 2024. godine vam donosi mnogo poletne energije i strasti. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju nekog posebnog na neočekivanom mestu. Na poslu se više fokusirajte na završavanje zaostalih projekata. Moguće su promene u radnom okruženju koje će zahtevati prilagođavanje. Energija će biti na visokom nivou, ali pazite na stres i pronađite vreme za opuštanje. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

BIK

Stabilnost u vezi će biti ključna za vas ove nedelje. Razgovaraj otvoreno sa partnerom o svim brigama. Nemojte da postavljate ultimatume ili pravila, već dajte do znanja šta vam ne prija i šta biste voleli da se promeni. Slobodni će razmišljati kako svakome da se dopadnu. Finansije su povoljne, ali budite oprezni sa trošenjem. Fokusirajte se na dugoročne ciljeve. Moguće su manje tegobe vezane za stomak, pa obratite pažnju na ishranu. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

Pariz, Moda, Stil, Žene
foto: Profimedia

BLIZANCI

Komunikacija će biti ključna ove nedelje za vas. Ne opuštajte mozak, unapred razmislite šta će vam izrečena reč doneti. Moguće su nesporazumi, pa budite jasniji i otvoreniji, pogotovo prema partneru. Slobodni osvajaju svaku osobu suprotnog pola čim započnu dublji razgovor sa njom. Nove ideje vam naviru, ali nema ko da ih čuje. Pokucajte na druga vrata! Mogućnost saradnje sa stranim partnerima. Više se posvetite fizičkoj aktivnosti i opuštanju. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

RAK

Ove nedelje vaši emotivni odnosi biće u fokusu. Posvetite više vremena partneru i porodici. Na poslu je stabilno, ali bi moglo da dođe do dodatnih odgovornosti. Planirajte unapred. U ljubavi ste pomalo sumnjičavi, jasno dajte do znanja šta vas muči i smeta. Pripazite na imunološki sistem, uzimajte dovoljno vitamina i odmorajte se kad god imate priliku za to. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

Pariz, Moda, Stil, Žene
foto: Profimedia

LAV

Zauzeti Lavovi uživaju u ljubavi. Romantika cveta! Slobodni Lavovi bi mogli da započnu novu vezu. Kreativni projekti napreduju. Moguće je priznanje ili unapređenje. Energija je na visokom nivou, ali pripazite na srce i krvni pritisak. Mogući je manji priliv novca, te pokušajte da ga racionalno rasporedite. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

DEVICA

Zvezde vam donose ove nedelje dublje povezivanje sa partnerom. Kroz zajedničko vreme uspećete da rešite stare problema. Slobodnim Devicama prošlost "kuca na vrata", vreme je da ih zauvek zatvorite i koračate napred. Na poslu u organizaciji biće ključ vaših problema. Fokusirjate se na detalje i rešavanje zadataka korak po korak. Moguće su tegobe sa sistemom za varenjem. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

Pariz, Moda, Stil, Žene
foto: Profimedia

VAGA

Nedeljni horoskopod 20. do 26. maja 2024. godine vam donosi harmonija u vezi, ali budite spreman na kompromis. Slobodni mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja. Javljaju se mogućnosti za saradnju i timski rad. Pazite na finansije i na šta ih trošite. Ne zaboravite na mentalno zdravlje i pronađite ravnotežu između posla i odmora. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

ŠKORPIJA

Početkom nedelje bićete pogođeni intezivnim osećanjima, u vama se budi strast. Moguće su važne odluke u vezi. Slobodne će morati krajem nedelje da preseku i donesu odluku, vodite se srcem. Na poslu se fokusirajte na rokove i ne dozvolite da te ometaju sitnice. Mogućnost za napredak. Ukoliko vas neko iznervira na poslu, uabođite pasivnu agresiju u širokom luku. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

Pariz, Moda, Stil, Žene
foto: Profimedia

STRELAC

Vaš avanturistički duh donosi vam nova poznanstva. Postojeće veze će se osvežiti. Moguće je kratko putovanje krajem nedelje ili iznenađenje do strane partnera. Javljaju se nove prilike za učenje i usavršavanje. Moguća su i putovanja vezana za posao. Aktivnost na otvorenom će vam prijati, pripazite na zglobove i kosti. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

JARAC

Ove nedelje sa partnerom se dublje povezujete, osetićete stabilnost i sigurnost u vezi. Posvetite vreme porodici. Na poslu vas očekuju dodatne odgovornosti, pokuašajte da delegirate zadatke i ravnomerno ih rasporedite. Povedite više računa na leđa, posvetite više pažnju fizičkom vežbanju. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

Pariz, Moda, Stil, Žene
foto: Profimedia

VODOLIJA

Sloboda vam je ove nedelje preko potrebna. Nećete želeti da trpite ništa što ne morate i to je u redu. Samo povedite računa kako postavljate granice. Oslonite se na asertivnu komunikaciju. U poslu vam dolaze nove ideje i inovacije. Mogućnost za napredak. Pazite na cirkulaciju i redovno vežbajte. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

RIBE

Nedeljni horoskop od 20. do 26. maja 2024. godine vam donosi lepe vesti vezane za porodicu ili posao. Čućete nešto što ste dugo iščekivali. Emotivna povezanost sa partnerom jača. Slobodni mogu da dožive sudbonosni susret. Kreativnost će biti u porastu. Iskoristite je da unovčite svoje die. Moguće su promene u radnom okruženju. Obratite pažnju šta u vama izaziva stres, klonite se toga. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

Stil / Mondo

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs