HOROSKOP ZA 19. MAJ: Vage upoznaju zanimljivu osobu, Bikovi na VAŽNOJ prekretnici, a NJIMA se vraća STARA LJUBAV

Saznajtte šta vam donosi horoskop za 19. maj 2024. godine na svim poljima.

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 19. MAJ: Vage upoznaju zanimljivu osobu, Bikovi na VAŽNOJ prekretnici, a NJIMA se vraća STARA LJUBAV
Foto: Profimedia/editorial images

Ovan

Posao: Organizujte neko fino druženje, okupljanje sa prijateljima, opustite se i pre svega odmorite.

Ljubav: Iznenadite dragu osobu. Predložite neki izlazak, pokažite više posvećenosti i biće vam uzvraćeno.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Neke nove ideje vas mogu danas pokrenuti na ozbiljna razmišljanja, možda čak i o promeni dosadašnjeg posla. Polako, ne žurite nigde.

Ljubav: Ukoliko se malo više potrudite i budete pre svega opušteni, sve oko vas izgledaće sasvim drugačije i prijatnije.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Mogli biste i danas tipično na vaš način da se razmahnete na više strana, ali ipak imajte na umu da je bitno da se i dobro odmorite i relaksirate.

Ljubav: Ukoliko planirate neko zajedničko putovanje, sada je prilika i da ga realizujete. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Evo jednog dana sa odličnim aspektima da najtipičniji predstavnici Rakova daju sebi malo oduška, i pre svega se pozabave svojim omiljenim kreativnim aktivnostima vezanim za kuću, porodicu.

Ljubav: Ukoliko ste izvukli neke korisne pouke iz prošlosti, onda se ne vraćajte korak unazad,već se okrenite ka budućim ljubavnim dešavanjima.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Povoljan je dan da se opustite, ne razmišljate previše o obavezama, udahnete malo vazduha i spremno dočekate naredne poslovne izazove.

Ljubav: Pružite podršku i razumevanje dragoj osobi, budite pozitivni i dobro raspoloženi i svakako preuzmite inicijativu i izađite na neko fino mesto, večeru, bioskop.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Iako je drugi dan vikenda većina tipičnih Devica bi mogla da se oseća pod pritiskom obaveza koje ih očekuju u narednoj sedmici. Nemojte se unapred nervirati.

Ljubav: Nije povoljan dan za neke spektakularne akcije na ljubavnom planu. Danas vam je potrebno više razumevanja i pažnje od strane voljene osobe.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Vaga

Posao: Mogli biste neke nove kreativne ideje da promovišete saradnicima, a mogli biste jednostavno i da se posvetite odmoru ili uživanju u nekom omiljenom hobiju.

Ljubav: Nije isključeno da vas danas očekuje jedno vrlo zanimljivo iznendano poznanstvo.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Pred najtipičnijim predstavnicima Škorpija nalazi se povoljan dan za radne obaveze, ali uz savet da malo i prikočite i posvetite se i adekvatnom odmoru.

Ljubav: Trebalo bi da imate povoljnu klimu za uspešne korake u sferi ljubavi, bilo da održavate postojeće stanje partnerskih odnosa, ili sklapate nova poznanstva.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Veći deo deo dana Strelčevi bi trebalo da imaju solidnu energiju i povećan nivo radnog elana da uspešno završe sve planirane obaveze.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete kritike na račun vašeg ponašanja, trebaće vam malo više taktike.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Vrlo lep danje pred Jarčevima presvega za opuštanje i zaslužen odomor. Ukoliko baš morate da nešto odradite nemate danas nikakvih prepreka.

Ljubav: Moguće je da vas draga osoba iznenadi nekim neobičnim predlogom ili finim poklončićem. Potrudite se da uzvratite na adekvatan način.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Odličan dan je pred Vodolijama. Vi ste u prvom planu, pa bi tako trebalo i da ostane.

Ljubav: Bilo bi dobro da fino raspoloženje preneste i na ljubavnu sferu. Iznenadite nečim lepim dragu osobu.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Neke dileme iz prošlosti vas mogu danas opterećivati, pa bi ih trebalo razrešiti što pre. Ne dozvolite da vam pokvare inače poprilično miran i opušten dan.

Ljubav: Bez nekih bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu. Trebalo bi da je sve pod kontrolom, iako možda nećete imati u potpunosti taj osećaj.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs