Holivudski glumac kao samohrani otac: "Sa četvoro dece jednostavno preživljavaš, niko nije umro, što je lepo"

Poznati šaljivdžija u holivudu podelio je svoju avanturu kada je ostao sam sa svoje četvoro dece, ali samo na jedan dan

Porodica
07:17h
Holivudski glumac kao samohrani otac: "Sa četvoro dece jednostavno preživljavaš, niko nije umro, što je lepo"
Foto: Profimedia

Holivudski glumac Rajan Rejnolds otkrio je kako je čitav jedan dan čuvao sam svoje četvoro dece koje ima u braku sa koleginicom Blejk Lajvli i kako je to izgledalo.

- A znate. Samohrani otac. Sve sam radio sam. Odveo sam ih sve u park. Rekao sam im da ih je majka napustila kad su bili jako mali. Bilo nam je lepo. Niko nije umro, što je isto lepo. S četvoro dece jednostavno preživljavaš - našalio se u svom prepoznatljivom stilu.

Blejk Lajvli
foto: Profimedia

Inače, Rejnolds i Lajvli su u braku 11 godina, a poznati su po tome što jedno drugo često zadirkuju na društvenim mrežama.

Njihva ljubavna priča je počela neočekivano, ali je sada jedna od najčvršćih u Holivudu.

Naime Rajan Rejnolds je bio potpuno uništen nakon razvoda od Skarlet Johanson 2011. godine. Glumac je tada čak priznao da ne želi ponovo da se ženi. Međutim, njegov život se promenio nakon susreta sa Blejk Lajvli, koja je izlečila njegovo slomljeno srce i dala mu razlog da ponovo veruje u ljubav.

2010. godine Rejnolds je upoznao Blejk Lajvli na snimanju filma "Zeleni fenjer", gde su igrali ljubavnike. U to vreme, Blejk se zabavljala sa svojim kolegom iz serije "Tračara"- Penom Badglijem, pa su ona i Rajan tada razvili samo dobro prijateljstvo. Razmišljajući o njihovom početku veze, Rejnolds je rekao: „Bili smo prijatelji dugo vremena, što mislim da je najbolji način da ostvarimo dobru vezu sa nekim, da počnemo kao prijatelji."

Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds
foto: Reuters

Godinu dana nakon njihovog prvog susreta, veza Rajana Rejnoldsa i Blejk Lajvli počela je da se razvija u romantičnu. U to vreme, Lajvli je prekinula vezu sa Penom Badglijem. Uprkos tome što je Rejnolds ranije rekao da brak nije nešto što bi ponovio, nije mogao da odoli da se ne zaljubi u Blejk, a njihova veza je brzo postala ozbiljna.

Prve varnice između Rajana Rejnoldsa i Blejk Lajvli zapalile su se tokom dvostrukog sastanka na kome su bili, iako su u to vreme imali pratnju drugih ljudi.

Rejnolds je to iskustvo opisao kao „najneprijatniji izlazak za dotične stranke“ jer je bila više nego očigledna njihova snažna hemija i privlačnost. Nakon tog susreta, njih dvoje su počeli da izlaze i na kraju su se venčali u septembru 2012. godine. Danas su ponosni roditelji četvoro dece i nadaleko se smatraju jednim od najcenjenijih i najpraćenijih parova u Holivudu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs