"2 nedelje ne žive zajedno": Paparaci uhvatili Ben Afleka bez burme i sada se tajne same otkivaju, prijatelj priznao sve

Ben Aflek je viđen bez burme u javnosti i glasine da se razvodi od Dženifer Lopez su sada jače nego ikad

Vip priča
07:41h
"2 nedelje ne žive zajedno": Paparaci uhvatili Ben Afleka bez burme i sada se tajne same otkivaju, prijatelj priznao sve
Foto: Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izgleda da je došao kraj još jednoj velikoj holivudskoj ljubavi. Ben Aflek je izašao u javnost bez burme i nagađanja da su on i Dženifer Lopez pred razvodom sada su glasnije nego ikad.

Dobro obavešten izvor navodi da su Ben i Dženifer razdvojeni 47 dana, te da glumac daje reko 100.000 miliona dolara za mesečno iznajmljivanje novog životnog prostora.

Ben Aflek
foto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izgleda da je Ben odlučio da se preseli od Dženifer i par sada već neko vreme živi razdvojeno.

Dan pre nego je Ben prošetao bez burme, par je viđen ispred osnovne škole glumčeve ćerke.

Ben Aflek
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od kako su se ponovo spojili, nakon 20 godina razdvojenosti, Ben i Dženifer su stalno viđani u čudnim situacijama. Bilo je očigledno da su konstantno u svađi i nekom vidu nezadovoljstva, pogotovo Ben koji čak nije mogao ni da odglumi sreću.

Ben Aflek
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I dok se priča o njihovom zauvek nesrećnom braku širila poput požara internetom, Dženifer je pokušavala da spase ono što se spasiti može, pa je govorila kako su njih dvoje dobro, kako odmaraju i uživaju, dok su paparaco fotograije pokazivale drugačiju sliku.

Sada je očigledno da je razvod neminovan, samo je pitanje momenta kada će to Ben i Dženifer proglasiti.

U našoj galeriji pogledajte kako su izgledali njihovi najčudniji momenti, kada je svetu bilo jasno da i nisu toliko srećni u braku koliko pričaju:

1 / 7 Foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs