ČISTILA ČUVENOJ ZVEZDI CIPELE I OČAJNIČKI SE TRUDILA DA BUDE PRIMEĆENA: Zahvaljujući intimnom videu stekla je REPUTACIJU

Mnogi se pitaju kako je uopšte Kim Kardašijan postala poznata, a sve je počelo od intimnog snnika.

Celebrities
ČISTILA ČUVENOJ ZVEZDI CIPELE I OČAJNIČKI SE TRUDILA DA BUDE PRIMEĆENA: Zahvaljujući intimnom videu stekla je REPUTACIJU
Foto: Profimedia

Sa milijardama na bankovnom računu i fotografijama koje pune naslovnice, Kim Kardašijan je jedna od najpoznatijih i najuticajnijih ličnosti današnjice.

Iako u svet slavnih nije ušla na graciozan način Kim Kardašijan uspela je tokom svih ovih godina da izgradi imidž trendeseterke sa stilom koja je postala modni uzor brojnim damama. Mnogi se pitaju kako je običnoj devojci koja je bila asistentkinja Paris Hilton, pošlo za rukom da nadmaši čak i njen uspeh.

Kim Kardašijan
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, za veliki upeh zaslužan je kućni porno snimak koji ju je vinuo u zvezde. Snimak je nastao sa tadašnjim dečkom po imenu Rej Džej. Njena porodica je odlučila da tuži producentsku kuću koja je kupila film i distibuirala ga, ali su se ubrzo nagodili iza zatvorenih vrata. Koliko para je Kim uzela da bi odustala od tužbe do danas nije poznato.

Kim Kardašijan
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

I dan danas mnogi veruju da je preduzimljiva Kim, koja je već tada počela da se druži sa facama sa crvenog tepiha, zapravo sama plasirala film nadajući se slavi, a u svemu joj je navodno pomogla njena mama Kris Džener.

Kim Kardašijan
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Da je sve bio dobro osmišljen plan govori i činjenica da je iste godine počeo je da se emituje rijaliti šou "Keeping Up with the Kardashians", čija je gledanost vrtoglavo rasla. Novinari su bili oduševljeni pojavljivanjem nove starlete, posebno zbog toga što im je tada popularna Paris Hilton već pomalo dosadila.

1 / 10 Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tako je Kim Kardašijan iskoristila svojih pet minuta slave i postala mega zvezda, a vremenom je pokrenula i spostveni biznis.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs