BEOGRAĐANKA ZAVELA MILIONERA I RODILA MU TROJE DECE: Kupa se u luksuzu, a u Holivudu je velika zvezda

Beograđanka Ivana Božilović ostvarila je veoma uspešnu karijeru u Holivudu i udala se za milionera.

Celebrities
14:57h
BEOGRAĐANKA ZAVELA MILIONERA I RODILA MU TROJE DECE: Kupa se u luksuzu, a u Holivudu je velika zvezda
Foto: Printscreen Instagram/ ivanabfirestone

Zanosna plavuša prodornih plavih očiju i zavodljivog osmeha Ivana Božilović krasila je stranice "Plejboja" i "Maksima", glumila je u "Čarlijevim Anđelima" i radila kao voditeljka, kada je upoznala muža milijardera, dobila troje dece i posvetila se porodičnom životu, a pre nekoliko meseci je rešila da se vrati ispred objektiva fotoaparata.

Iako će mnogi na prvu loptu pomisliti da se Ivana Božilović samo lepo i bogato udala, te da su joj zvezde po rođenju bile baš naklonjene, ova Srpkinja, koja život u Srbiji gotovo i ne pamti jer je od malih nogu stanovnik Amerike, ima veoma zanimljivu priču, ali i uspešnu karijeru.

Imala je sreće da se uda za Endrua Fajerstona, praunuka osnivača istoimene kompanije za proizvodnju guma. Endrju je vlasnik restorana u San Dijegu i generalni menadžer porodične vinarije. O njihovom zajedničkom životu ne zna se mnogo.

U međuvremenu su dobili troje dece – sinove Adama Bruksa i Šejna, kao i ćerku Anju Jasminu.

- Danas je 12 godina od kako sam upoznao Ivanu. Kakve su šanse da dečko iz Los Olivosa upozna devojku iz Beograda, iz Srbije i da završe zajedno i ostatak života provedu zajedno?!

Ivana Božilović, Endrju Fajerston
foto: Profimedia

Nisam siguran da li je to bila sreća ili šta, ali sam siguran da me je srce dovelo do tebe - napisao je svojevremeno Endru.

Ivana Božilović
foto: Charley Gallay / Getty images / Profimedia

Ivana je rođena 1977. godine u Beogradu, ali se kao veoma mala devojčica sa roditeljima preselila u Čikago. Tamo je vremenom počela da gradi uspešnu karijeru, pa je iskoristila svoje talente i lepotu i bila jedno od viđenijih lica američke javne scene.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs