LIDIJA VUKIĆEVIĆ U 61. GODINI IMA DEVOJAČKU KILAŽU: "Umesto što idete u teretanu, pametnije je da uradite OVO", savetuje

Dijeta Lidije Vukićević koncipirana je na umerenoj ishrani bez mesa, a kako kaže, sama je odredila svoja životna pravila.

Lepi & Zdravi
21:53h
LIDIJA VUKIĆEVIĆ U 61. GODINI IMA DEVOJAČKU KILAŽU: "Umesto što idete u teretanu, pametnije je da uradite OVO", savetuje
Foto: Privatna Arhiva

Čuvena glumica Lidija Vukićević ima 61 godinu i telo na kojem bi joj mnoge žene pozavidele. Mnogi komentarišu da se glumica godinama ne menja, te kao da je zza nju vreme stalo.

Uprkos činjenici da je glumica često isticala da genetika igra važnu ulogu kada je mladolikost u pitanju, otkrila je i da ima svoje rituale koji uključuju negovanje raznim kremama i serumima.

Lidija Vukićević
foto: Privatna Arhiva

"Ja sam bolesno pedantna, higijena mi je na prvom mestu, ja krenem da pričam šta stavljam: aven vodu, antirid, pa kremu za vlagu kože, kremu za hidrataciju. To stvarno traje jer se za sve čeka 30 sekundi da se osuši. Ja od 8. razreda nisam preskočila večernju rutinu, kada sam najumornija ja uvek uđem u kupatilo i sređujem lice da bi legla u krevet", rekla je Lidija, pa dodala:

Lidija Vukićević
foto: Privatna arhiva

"Ne možete da krenete da se negujete u 30 godina, kasno je, ja to radim od osmog razreda, moja majka nas je to naučila, ona je uvek bila dama i uvek nas je učila nezi i higijeni."

Poseban režim ishrane za savršenu liniju

"Uvek osluškujem svoje telo, pa sam u poslednje vreme promenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja", rekla je nedavno glumica i dodala:

Lidija Vukićević
foto: Privatna arhiva

"Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim, i to mi pričinjava zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala "Bolji život", rekla je Lidija za Hello.

Ona je takođe otkrila da u teretanu ne ide, te da umesto toga sama obavlja kućne poslove.

Lidija Vukićević
foto: Privatna arhiva

Često me pitaju kako održavam istu kilažu godinama. Biću apsolutno iskrena: genetika je sigurno važna ali ako se ne negujete, pre svega mentalno onda je prisutno i fizičko nezadovoljstvo. Dakle,morate da znate šta želite od sebe i na koji način. U teretanu ne idem,nemam ženu koja mi čisti kuću pa sam teretanu zamenila ozbiljnim fizičim radom gde aktiviram sve mišiće.", rekla je Lidija i dodala:

1 / 8 Foto: Privatna Arhiva

Napravila sam sama listu ishrane jer se držim one Šekspirove rečenice "Svaki organizam je vrt u kome smo mi baštovani". Vagu za merenje težine nikada u kući nisam imala, sasvim je dovoljna garderoba da odredi da li ste dobili koji kilogram više ili izgubili".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs