Osećaju da je ona pod kontrolom: Zet oteo i otuđio ćerku od roditelja, sad joj ispira mozak, pa im uradila šok stvar

Nakon što su kružile glasine da se rastaju, Bjanka Censori i Kanje Vest i dalje su zajedno. Bjankini roditelji se končano ponadali da se ćerka vraća u normalu, ali je zetova kontrola nad njom ipak jača.

Celebrities
10:39h Autor:
Osećaju da je ona pod kontrolom: Zet oteo i otuđio ćerku od roditelja, sad joj ispira mozak, pa im uradila šok stvar
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Roditelji Bjanke Censori se osećaju"prevarenim" od strane svoje ćerke, za koju su iskreno verovali da konačno napušta repera Kanjea Vesta, pre nego što je izgleda promenila svoju odluku.

Bjankin brak sa kontroverznim reperom, činilo se da je u krizi, kada su mnogi mediji tvrdili da se par razvodi, a insajder je za "Dejli Mejl" otkrio da je Bjanka rekla svojoj porodici da su se "udaljili."

Bjanka Censori
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, samo nekoliko sati kasnije, neobični par je izgleda potvrdio da su i dalje zajedno, dok su u Tokiju razmenjivali nežnosti, što je "veoma zbunilo" Bjankine roditelje

"Njeni roditelji su šokirani onim što vide – osećaju se prevarenima jer im je Bjanka rekla da se sprema da ga napusti," otkrio je izvor.

"Ne mogu da razumeju šta se dešava i osećaju da je i ona sama izmanipulisana", istakao je izvor.

Kanje Vest
foto: SPOT-GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Insajderi bliski arhitektici su rekli da je pričala porodici kako se "spremala da ode" tokom nedavne posete Australiji – iako je insajder napomenuo da "postoji šansa da će se pomiriti."

U međuvremenu, "TMZ" je izvestio da je muzičar prijateljima govorio kako je završio sa Bjankom i da želi da bude sam dok provodi vreme u Japanu.

Bjankin nagli preokret još više je zabrinuo njene najbliže zbog nivoa kontrole koju Kanje možda ima u njihovoj vezi, što je ranije već izazivalo zabrinutost.

Kanje Vest, Bjanka Cenzori
foto: Filmsbyjosh / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Drugi izvor je rekao: "Bjankina porodica je sada veoma zbunjena. Njena sestra je nedavno provela vreme sa njom u Los Anđelesu i iz prve ruke videla koliko je Bjankin brak disfunkcionalan.

"Kad se vratila kući, svima je rekla da više ne može da izdrži, a onda odjednom, Bjanka ponovo u Japanu i u ljubavi s Kanjeom."

Nastavili su: "Njena priča se stalno menja i niko ne zna šta će se sledeće dogoditi.

Bjanka Censori
foto: Profimedia

"Ako Kanje ima toliku kontrolu nad njom da je neiskrena prema svojoj porodici i prijateljima, to je zastrašujuće."

Kanje je u braku sa Bjankom od decembra 2022. Venčali su se samo mesec dana nakon što je njegov razvod od bivše supruge Kim Kardašijan finalizovan.

Otkako je povezana s reperom, Bjanka je postala poznata po svom izuzetno provokativnom stilu – uprkos tome što je reper ranije kritikovao Kim zbog "preterane seksualizacije."

Bjanka Censori
foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvor je dodao: "Bjanka je preterano eksploatisala svoju seksualnost uz njegovu pomoć i sada nikoga nije briga. Tako stvaraju glasine da su završili, igraju se time brišući društvene mreže i provodeći vreme odvojeno, a onda, odjednom, ponovo su u fokusu javnosti.

"Njeni prijatelji počinju da misle da je ovo sve deo plana da privuku pažnju," zaključio je izvor.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs