Bahatio se i ludovao kao pušten sa lanca, pa mu se sad sve vraća: Ono što je pisao svojoj sekretarici izaziva gađenje

Kontroverzni reper Kanje Vest, optužen je za seksualno uznemiravanje.

Celebrities
09:13h Autor:
Bahatio se i ludovao kao pušten sa lanca, pa mu se sad sve vraća: Ono što je pisao svojoj sekretarici izaziva gađenje
Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bivša pornografska manekenka Loren Pišiota, optužila je kontroverznog repera Kanjea Vesta za seksualno uznemiravanje, nakon što se, kako navodi glumica, javno hvalio o tročasovnom seksualnom iskustvu podstaknut vijagrom.

Novi detalji otkriveni u pravnoj tužbi, otkrivaju da Pišiota (35) kaže da Vest (47) nije prestajo da priča o seksulnom odnosu dok je bila njegova zaposlena u periodu od jula 2021. do oktobra 2022, prenosi "Dejli Mejl".

Pišiota je rekla da joj je Vest često slao tekstualne poruke seksualne prirode, uključujući i onu u kojoj je rekao: "Jednom sam uzeo vijagru i je**o slavnu ličnost tri sata. Nisam siguran sam se setio toga."

Loren Pišiota
Loren Pišiota foto: INSTAGRAM / Planet / Profimedia

Pišiota je rekla da joj je Vest slao tekst koji ju je uključivao nju u negovim fantazijama; pisalo je: "Samo se setim kuglane razmišljajući o tome kakav bi naslov mogao biti .... "Uhapšen si jer si je** nenormalno svoju asistentkinju na podu kuglane."

Pišiotini advokati su primetili da je "ovaj tekst bio posebno uvredljiv jer je sugerisao ili insinuirao da je Pišiota želela da ima seksualne odnose sa Vestom i da je zapravo imala seksualni odnos sa njim, a ona to nije htela da uradi i nikada nije uradila to".

Pišiota je u svojoj pravnoj žalbi rekla da joj je Vest takođe slao video snimke sa oznakom X koje je napravio, poput onog koji je trajao 24 sekunde, u kojem je poslao snimak kako ga oralno zadovoljava jedna manekenka.

Kanje Vest
Kanje Vest foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

"Snimak je bio praćen tekstualnim razgovorom u kojem je Vest pitao Pišiotu da li treba da montira video jer želi da se uveri da njegov penis izgleda dovoljno veliki", navodi se u izvodu iz pravnog podneska.

Pišiota je u pravnim dokumentima rekla da se Vestovo "uvredljivo ponašanje" prema njoj "dogodilo u skladištu Soho u Los Anđelesu početkom 2022."

U incidentu, muškarci i žene posetile su studio, rekla je Pišiota sudu, a Vest je rekao muškom gostu da bi mogao da ima seks sa Pišiotom, ako mu on dozvoli da ima seks sa ženskom gošćom.

Vest je muškom gostu rekao da Pišiota "ima odličnu p**ku," rekao je njen pravni tim i dodao da je insinuirao da su "ranije imali seksualni odnos".

Vest tek treba da podnese pravnu dokumentaciju kao odgovor na Pišiotinu tužbu, navodi američki "San", čiji je datum ročišta 1. oktobar zakazan u Los Anđelesu.

Pišiota u svojoj tužbi optužuje Vesta za seksualno uznemiravanje, nezakonit raskid radnog ugovora, kršenje ugovora i mobing.

Kanje Vest negirao je sve optužbe za koje se tereti.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs