Ženio se 3 puta, a supruge varao sa 3000 žena: 1 pogrešan korak ga skupo koštao, stigla ga kletva svih njegovih bivših

Život Čarlija Šina uvek je bio intrigantan, nisu ljudi džaba smislili rečenicu "Noću fin, danju Čarli Šin"

Celebrities
11:51h Autor:
Ženio se 3 puta, a supruge varao sa 3000 žena: 1 pogrešan korak ga skupo koštao, stigla ga kletva svih njegovih bivših
Foto: FA Film / United Archives / Profimedia

Poznat po svojoj iskrenosti i ludom ponašanju, Čarli Šin se ističe u kulturi slavnih. Iako je danas poznat kao buntovnik i "loš momak", Šin je u svojoj najboljim danima bio istaknuti i cenjeni glumac, slavan po ulogama u hit serijama kao što je "Dva i po muškarca" i filmovima poput "Vod" i "Volstrit".

Jedan fascinantan aspekt života Čarlija Šina su njegove romantične veze. Tokom godina, imao je brojne visoko profilisane afere koje su bile glavna tema medija. Raznovrsnost ovih veza pruža uvid u složenu prirodu ljubavi i druženja pod budnim okom javnosti.

Deniz Ričards, Čarli Šin
foto: Profimedia

Da bismo bolje razumeli Šinov život, neophodno je istražiti neke od njegovih najistaknutijih romantičnih veza.

Oženio se Donom Pil 1995. godine, ali su se razveli 1996. godine, i to je bilo kratko, ali važno poglavlje u njegovoj istoriji zabavljanja. Druga značajna figura je glumica Deniz Ričards, koja se udala za Šina 2002. godine, a njihov brak je trajao četiri godine. Bruk Miler je bila Šinova treća žena, s kojom se venčao 2008. godine. Njihov brak je okončan 2011. godine. Ovi primeri služe kao ključni pokazatelji u razumevanju složenosti Šinove istorije zabavljanja.

Najvažnije lične veze Čarlija Šina su uticale na njegov put, kako profesionalno, tako i lično. Ova sveobuhvatna perspektiva daje obožavaocima dublje razumevanje života Čarlija Šina.

Čarli Šin, Bruk Miler
foto: Profimedia

Produkcija "Dva i po muškarca" obustavljena je u januaru 2011. godine, kada je glumac bio na odvikavanju od opijata. To je bio već njegov treći pokušaj rehabilitacije u 12 meseci. Narednog meseca, Si-Bi-Es je otkazao poslednje četiri epizode sezone nakon što je Šin javno ponižavao i komentarisao autora serije Čak Lora, što je rezultiralo zabranom Vornera Brosa Čarliju Šinu o bilo kakvom prilasku na set.

U to vreme Šin je imao javni nervni slom koji je emitovan na televiziji i na internetu. Glumac je davao svakakve izjave i pominjao bizarne stvari o sebi, poput toga da je veštac i da ima tigrovu krv i DNK Adonisa.

Čarli Šin
foto: Profimedia

"Umoran sam od pretvaranja da nisam poseban. Umoran sam od pretvaranja da nisam moćna rok zvezda sa Marsa", rekao je Šin novinarima.

Jedan od njegovih najvećih skandala, pored moždanog udara, predoziranja i niza hapšenja bio je 17. novembra 2015. godine, kada je Šin u javnosti priznao da je HIV pozitivan, što mu je dijagnostifikovano četiri godine ranije. Svoje stanje, kako je istakao, drži pod kontrolom trostrukim koktelom antiretroviralnih lekova, a rekao je da je nemoguće da je zarazio nekog od svojih partnera.

Čarli Šin
foto: Beta

Holivudski glumac spavao je s više od 3.000 žena, a jedna od njih ga je i tužila jer je prećutao da je zaražen. HIV-om ga je zarazila transseksualna prostitutka s kojom je imao polni odnos.

Za noć sa prostitutkom davao je po 2 hiljada evra bez problema.

"Moj život bi se mogao svesti na samo tri reči: droga, seks i alkohol", rekao je Šin pre nekoliko godina.

Čarli Šin
foto: Vestron Pictures / AFP / Profimedia

Očigledno ga ništa od ovog nije sprečilo da nastavi da bude jedan od omiljenih glumaca današnjice. Šin je postavio rekord za Najplaćenijeg televizijskog glumca po epizodi sa 1,25 miliona dok je glumio u seriji "Dva i po muškarca".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs