Niko nije ženu toliko puta prevario i ponizio kao čovek za kog kažu da je najružniji: "Ja trudna, a on doveo ljubavnicu"

Ljubavna priča slavnog fubalera Vejna Runija i njegove supruge Kolin je puna preokreta i prevara, javnih poniženja i pomirenja

Ljubav
18:53h Autor:
Niko nije ženu toliko puta prevario i ponizio kao čovek za kog kažu da je najružniji: "Ja trudna, a on doveo ljubavnicu"
Foto: preentscreen/Instagram

Čuveni nekadašnji fudbaler i aktuelni trener Vejn Runi i njegova žena Kolin Runi imaju ljubavnu priču koja je puna preokreta i koja traje od kada su napunili 16 godina.

S Obzirom da sada imaju po 37, oni uprkos svim događajima koji baš i nisu ukazivali na to i prevarama koje uopšte nisu strane fudbalerima, traju više od dve decenije.

1998: Kolin i Vejn imali su samo 12 godina kada su se prvi put sreli u Krokstetu u Liverpulu.

2002: Četiri godine kasnije, Kolin i Vejn počinju da se zabavljaju. Iste godine, Vejn debituje za Everton, a zatim posećuje bordel u Liverpulu i plaća sesije sa tri seksualne radnice.

2003: Vejn i Kolin kupuju kuću vrednu 1,5 miliona funti u Formbiju i vere se.

2004: Vejn potpisuje za Mančester junajted, tim za koji će igrati do 2017. Otprilike u to vreme, otkriveno je da je posetio bordel 2002, kada je navodno platio odnose sa tri seksualne radnice od 21, 37 i 48 godina.

Vejn Runi, Kolin i Vejn Runi
foto: Profimedia

- Sada se duboko kajem zbog toga i nadam se da će ljudi možda shvatiti da je to bila vrsta greške koju pravite kada ste mladi i glupi. Bilo je to u vreme kada sam bio veoma mlad i nezreo - rekao je tada Runi.

2006: Vejn dobija tužbu protiv novina The Sun i News of the world u vezi sa klevetničkom pričom iz prethodne godine u kojoj se navodi da je Vejn udario svoju tadašnju verenicu u lice u noćnom klubu.

2008: Kolin i Vejn se venčaju u Italiji u junu i prodaju fotografije OK! časopisu za 2,5 miliona funti.

Vejn Runi
foto: Profimedia

2009: Kolin je zatrudnela sa svojim i Vejnovim prvim detetom, a u novembru je rodila sina Kaija.

2010: U septembru, The Sunday Mirror izveštava da je Vejn spavao sa seksualnom radnicom Dženifer Tompson tokom trudnoće njegove žene. Navodno je njihov poslednji sastanak održan mesec dana pre nego što je Kolin rodila. Nakon toga, Kolin se sa sinom seli kod roditeljia. Međutim, kasnije su se pomirili.

2017: U leto 2017. Vejn napušta Mančester junajted posle 13 godina, istupajući kao najbolji strelac kluba svih vremena.

Kolin i Vejn Runi
foto: Profimedia

Iste godine je uhapšen i optužen za vožnju u alkoholisanom stanju nakon što ga je policija zaustavila nakon noćnog izlaska. Međutim, Vejn tada nije vozio svoja kola, već auto od izvesne devojke Laure Simpson.

Kolin je u to vreme bila trudna sa njihovim četvrtim detetom, a jasno je da su mnogi prepostavili da je Vejn opet prevario.

Simsponova je tvrdila da se ništa nije desilo, međutim Kolin i Vejn ipak provode neko vreme jedno bez drugog, ali se posle nekog vremena opet mire.

2018 - 2019: Runi potpisuje ugovor na tri i po godine da igra za američki tim DC United u Vašingtonu. Uhapšen je na aerdormu zbog nedoličnog ponašanja, a onda je par meseci kasnije viđen kako se provodi sa jednom, pa sa drugom devojkom. Kolin tada baca verenički prsten i želi da se vrati u Englesku.

2022: Vejn objavljuje svoj dokumentarac, pod nazivom Runi, u kojem Kolin dobija prostor da se direktno pozabavi prethodnim skandalima svog muža

- Nije prihvatljivo to što je uradio, ali dogodilo se i to je bilo u životnoj fazi u kojoj smo bili u to vreme, ali smo krenuli dalje. Opraštam mu, ali to nije bilo prihvatljivo - kaže ona.

Ako dođe do toga, razgovarali bismo o tome kao što pričamo o tome sada. Nisam imao bes koji sam imao u to vreme."

Vejn Runi
foto: Profimedia

Vardijeva tužba za klevetu protiv Kolin ide na suđenje u maju. U julu je sudija presudio u korist Kolin, na osnovu toga što su njene izjave bile suštinski tačne. Vardi je naloženo da plati znatan deo Runijevih pravnih troškova – u kombinaciji sa njenim sopstvenim pravnim troškovima, procenjuje se da ju je suđenje koštalo 3 miliona funti.

2023: Kolin objavljuje svoju dokumentarnu seriju o njenom životu i karijeri

- Imali smo uspone i padove. To svi znaju. Bilo je teško proći kroz to u očima javnosti, ali tu je uvek bilo ljubavi. Ako je ljubav tada nestala, znate, to je besmisleno. Ali ako ne, imate za šta da radite. Mi to posedujemo - rekla je Kolin.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs