Priča se da će njemu Lejdi Gaga da rodi dete: Filantrop sa Harvarda traži lek protiv raka, pevačica mu posvetila pesmu

Upoznajte izabranika Lejdi Gage, Majkla Polanskog

Celebrities
Priča se da će njemu Lejdi Gaga da rodi dete: Filantrop sa Harvarda traži lek protiv raka, pevačica mu posvetila pesmu
Foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Lejdi Gaga i preduzetnik Majkl Polanski već su četiri godine zajedno, a sada se šuška i da čekaju prinovu nakon što je pevačica uslikana na sestrinom venčanju u haljini koja je otkrivala njene obline.

Dakle, ko je čovek koji je ukrao srce kontraverzne zvezde koja je osvojila Gremi?

On je izvršni direktor Parker fondacije:

Polanski je osnovao fondaciju 2015. sa Šonom Parkerom, suosnivačom velikih tehnoloških firmi kao što su Napster i Facebook. Ova filantropska organizacija podržava nauke o životu, globalno javno zdravlje, građanske angažmane i umetnost, navodi se na njenoj veb stranici. On je takođe u odboru Parker instituta za imunoterapiju raka sa sedištem u San Francisku, koji sponzoriše istraživanja o lečenju raka.

Diplomirao je na Harvardu:

Polanski je studirao primenjenu matematiku i računarstvo na Univerzitetu Harvard. Pozivajući se na LinkedIn profil Polanskog, Entertainment Tonight kaže da je diplomirao 2006.

Lejdi Gaga
foto: Rob Carr / Getty images / Profimedia

On i Lejdi Gaga prvi put su povezivani oko Nove godine 2020:

Polanski i pevačica su očigledno bili zajedno nedeljama pre nego što su objavili vesti, čak su viđeni kako se ljube na novogodišnjoj noći u Las Vegasu, ali filantrop tada nije bio identifikovan.

Pompa oko Gage i Polanskog eskalirala je nakon što su viđeni kako se ljube na balkonu u Majamiju tokom vikenda Super Bovl-a u februaru 2020. Pop zvezda je nastupila u gradu u subotu pre utakmice, a Polanksi je viđen u VIP delu tokom tv emisije sa Gaginom majkom, Sintijom Džermanotom.

Gaga je potom potvrdila vezu objavom na Instagramu: „Toliko smo se zabavili u Majamiju“, napisala je.

Njegova bivša je napisala članak o njegovoj novoj vezi:

Nekoliko nedelja nakon fudbalskog prvenstva 2020., Lindzi Krauz, glavni urednik Njujork Tajmsa, napisala je članak o saznanju da se njen dugogodišnji bivši dečko Polanski zabavlja sa superzvezdom koja je osvojila Gremi.

Ona i Polanski su izlazili „ceo koledž, a zatim još nekoliko godina“. Kraus je rekla da nije pratila Polanskog na društvenim mrežama i da ju je blokirao na Fejsbuku nakon njihovog raskida. Ipak, nije imala zlu krv prema Gagi.

„Lejdi Gaga je neverovatna“, napisala je. „Poređenje sebe sa njom je neverovatno motivaciono, i preporučujem vam da to pokušate, bez obzira na to kako se odnosite prema tome ko se sa njom zabavlja.

Lejdi Gaga
foto: Profimedia

Gaga je očigledno „zaista zaljubljena u njega“

Svi njeni selfiji na Instagramu jasno su pokazali da je Gaga oduševljena Polanskim, a izvori tvrde da bi pesma „Glupa ljubav“ mogla biti o njemu? Nejasno je kada je Gaga napisala pesmu, ili da li se zaista radi o njenom novom momku, ali tekst govori o konačnom pronalaženju prave osobe nakon duge potrage. Prvi stih glasi:

Ti si onaj koga sam čekala Moram prestati sa ovim plakanjem, niko neće Izlečiti me ako ne otvorim vrata Malo je teško poverovati, al moraš verovati u mene

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs