ZVALI SU JE NAKAZOM, A SADA SVI HOĆE DA BUDU KAO ONA: Nakon nesreće, zlostavljanja i silovanja, dočekala svojih 5 minuta

Lejdi Gaga je ove godine svima pokazala kako je glumica dostojna Oskara, kada je u filmu Kuća Gučijevih igrala jednu od glavnih uloga

Vip priča
Autor:
ZVALI SU JE NAKAZOM, A SADA SVI HOĆE DA BUDU KAO ONA: Nakon nesreće, zlostavljanja i silovanja, dočekala svojih 5 minuta
Foto: Profimedia

Mnogi su komentarisali kako je Lejdi Gaga spasla film "Kuća Gučijevih" svojim fenomenalnim izvođenjem lika Crne udovice, tj. Patricije Ređani.

Sada očekujemo njen drugi performans, jer je najavljeno da će glumiti u filmu Džoker i to Harli Kvin.

Ali prisetimo se pre svega ko je Lejdi Gaga?

Stefani Džoan Andželina Džermanota je puno ime Lejdi Gage koju znamo po neverovatnom muzičkom talentu. Ali dok je bila tinejdžerka, Gaga je od strane svojih vršnjaka bila nesvaćena.

"Počela sam da sviram klavir s četiri godine. Mnogi su mojim roditeljima govorili da sam čudo od deteta jer sam izvanredno izvodila najteže kompozicije Baha, Betovena i Šopena, ali oni u to nisu verovali. Mislili su kako sa mnom nešto nije u redu i da sam čudna jer mi nikada nije bilo zanimljivo da provodim vreme s ostalom decom. Bila sam tiha, povučena, jedno su me vreme čak vodili i kod dečjeg psihologa kako bi videli šta se to događa sa mnom. Posle godinu dana, shvatili su da je bolje da me ostave na miru i gledaju svoja posla jer sam sve mogla sama", rekla je Lejdi Gaga jednom.

Ali problemi su se nastavili i kada je krenula u srednju školu gde se suočavala s različitim vrstama psihičkog nasilja. U to je vreme čak na Fejsbuku napravljena grupa "Stefani, nikada nećeš biti zvezda".

"Ne volim se vračati u prošlost jer smatram da je to gubljenje vremena. Proživela sam užasne dane kao tinejdžerka jer sam se preko noći susrela s najstrašnijim oblikom psihičkog zlostavljanja što su mi priredila deca u srednjoj školi. Oduvek sam bila drugačija i nisam se uklapala u okvire. Imala sam samo nekoliko prijatelja i obožavala muziku. Sigurna sam da su mnogi mladi ljudi prolazili kroz sličan pakao, ali su o tome ćutali jer ih je bilo sramota. Zbog svoje različitosti, sa samo petnaest godina pala sam u duboku depresiju", ispričala je pevačica u jednom intervjuu s Oprom kada je i otkrila i da je bila silovana s 19 godina.

Lejdi Gaga
foto: Profimedia

"Pljuvali su me i govorili sa smrdim, da sam nakaza, greška prirode... Zatvarala sam se u kuću i neprestano svirala po sedam sati kako ih iz sebe izbacila svu negativnu energiju kao i mržnju koju sam osećala prema drugima. Ružno je kada nekoga mrzite, a ja sam mrzela ceo svet. Danas mi je žao zbog toga", rekla je jednom.

A onda je s nepunih 19 godina upoznala producenta Roba Fusarija kojeg je oduševila, a nedugo nakon toga, potpisala je ugovor za produkcijsku kuću Def Jam. Snimila je pesmu "Boys, boys, boys"popularnost je krenula neverovatnom brzinom da raste, a sve ostalo je istorija.

1 / 17 Foto: Lejdi Gaga/Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs