bržiti neprimetna

URNEBESNE SLIKE SA LETOVANJA BRAČNOG PARA MAKRON: Emanuel se kao dete igra na vodi, dok je Brižit neprepoznatljiva

Odlučili da napune baterije za nove poslovne poduhvate na neobičan način.

Vip priča
10:59h Autor:
URNEBESNE SLIKE SA LETOVANJA BRAČNOG PARA MAKRON: Emanuel se kao dete igra na vodi, dok je Brižit neprepoznatljiva
Foto: Profimedia

Predsednik Francuske Emanuel Makron i njegova supruga Brižit uživaju u mestu Bormes-les-Mimosas, gde se nalazi službena letnja rezidencija Bregancon još od 1968. godine i, čini se, ništa drugo. Tako je bračni par Makron pomislio da će imati potpunu privatnost, kako bi uspeli da se odmore od naporne godine, u kojoj su bili i predsednički izbori.

Međutim, paparaci su bili uporni i, iako su se dobro pomučili, napravili su ekskluzivne fotografije prvog čoveka Francuske! Naime, Emanuel je uhvaćen u momentima opuštanja, dok dok je vozio kanu i skuter, koje svetska javnost nije imala prilike često da vidi.

Po slikama se može zaključiti da obožava vodene sportove, ali i da voli da se sunča, pa je već dobio preplanuli ten. Međutim, Brižit Makorn izgleda nije ljubitelj morskih aktivnosti.

Defintivno, ove fotke su napravile ogromnu pompu na Instagramu i Tviteru, a publiku je posebno zabavio izraz lica francuskog predsednika sa osmehom od zuba do zuba. Sa druge strane, brojne dame su se iznenadile mišićima prvog čoveka Francuske. Posebno su hvalile izvajan biceps i sjajan torzo.

I njegova 24 godine starija supruga može da se pohvali neverovatno vitkim i zategnutim nogama! Ovom prilikom paparaci nisu uspeli da je fotografišu u kupaćem kostimu, ali je zato pokazala fenomenalan stajling sa plažu - bela široka košulja i krata maslinastozelenoa suknja. Vidi se i kako Brižit izgleda bez šminke i besprekorno sređene frizure, sa naočarima za sunce, kako vam se čini?

Bračni par Makron, iako je godinama u ljubavi, ne izostavlja romantične trenutke. Francuski predsednik se nije razdvaja od svoje supruge, koju je nežno dodirivao i milovao, dok ju je držao za ruku, što je oduževilo mnogobrojne korisnike društvenih mreža.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs