Šokantno

BIZARNA PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA JAVNOST, IZBRISANI VIDEO I TUŽBA: Zašto se šuška da je Bridžit Makron promenila pol?

Javnost je šokirana pričom da je supruga Emanuela Makrona ranije bila muškarac

Šuška se
15:04h Autor:
BIZARNA PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA JAVNOST, IZBRISANI VIDEO I TUŽBA: Zašto se šuška da je Bridžit Makron promenila pol?
Foto: Reuter

Bridžit Makron oduvek je intrigirala javnost. Ona je od svog supruga Emanuela Makrona starija 24 godine, dok je njihov odnos od samog početka izazivao kontroverze.

To je podgrejalo razne priče i govorkanja svih vrsta, pa onih i bizarnih.

Naime, njih dvoje su se upoznali za vreme njegovih školskih dana. Francuski predsednik je tada imao 15 godina, a ono što je zanimljivo i što je izazvalo veliki šok, jeste da je Bridžit tada bila njegiva učiteljica.

Svoju vezu dugo su krili od očiju javnosti, znajući da će naići na veliku osudu. U trenutku njihovog poznanstva, Bridžit je već bila u braku, u kojem ima dve ćerke i jednog sina. Ona je zbog Emanuela Makrona ostavila svog supruga.

Bridžit Makron, Emanuel Makron
foto: EPA / Etienne Laurent

Odmah po razvodu, Bridžit se udala za Makrona,a on je doneo odluku da neće imati dece, te prihvatio njenu decu kao svoju.

Supruga francuskog predsednika našla se na velikom udaru javnosti. Bizarna informacija da je rođena kao muškarac, ne prestaje da šokira. Prema pisanju La Figara, Bridžit je nameravala da pokrene pravni postupak, te da podnese tužbu protiv pokretača ove izošpačene teorije.

Bridžit Makron
foto: Profimedia

Ova teorija prošle godine objavljena je i u tamošnjem časopisu "Faits et Documents". Priča koja je objavljena u pomenutom časopisu insistira na tome da je tvrdnju iznela trogodišnja istraga, koju su podkrepili i mnogi stručnjaci. Zaključak priče - Bridžit Makron je rođena kao muškarac po imenu Žan Mišel.

Bridžit Makron
foto: Reuters / Pool

Novinarka za koju se navodi da je istraživala tvrdnje dala je 4 sata dug intervju o ovoj teoriji, a video je ubrzo uklonjen sa Jutjub platforme. Pre nego što je izbrisan, video je zabeležio oko 470 hiljada pregleda.

1 / 13 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs