otvorio dušu

SUPRUGU ZDRAVKA ČOLIĆA GOTOVO JE NEMOGUĆE VIDETI U JAVNOSTI: Iza njene odluke krije se jeziv događaj

Pevač otkrio sve o neprijatnosti koja je snašla njegovu suprugu

Vip priča
12:30h Autor:
SUPRUGU ZDRAVKA ČOLIĆA GOTOVO JE NEMOGUĆE VIDETI U JAVNOSTI: Iza njene odluke krije se jeziv događaj
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Zdravko Čolić važi za jednog od najpopularnijih pevača bivše Jugoslavije za kojim su žene ludele. Pored toga što je uvek bio omiljeni pevač, Čolić je imao i neke nezgodne situacije sa svojom publikom.

Naime, otkrio je da je tokom jednog nastupa, žena iz publike napala njegovu suprugu Aleksandru.

Pretpostavlja se da je to jedan od razloga zbog kojih se Čolič gotovo nikada u javnosti ne pojavljuje sa suprugom, sa kojom ima dve ćerke.

Zdravko Čolić
foto: Kurir / Dragan Kadić

- Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti - rekao je Čola u jednom intervjuu. On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila:

Aleksandra Čolić
foto: Kurir / Nemanja Nikolić

- Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao. Mislim da to pozitivno deluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lepo, kao nešto što predstavlja deo mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Verujem da može da joj bude samo drago zbog toga - objasnio je on.

Pre neku noć, pevač je održao koncert u Budvi, na kom se konačno pojavila i njegova supruga Aleksandra, koja mu je pružala punu podršku.

Izgleda da su pevač i njegova supruga prevazišli strah od neprijatnih situacija, te je njegova lepša polovina ponovo rešila da mu bude pratnja na nastupima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs