Neverovatno!

NAJVEĆE ZVEZDE VEĆ ZAKAZALE TEZGU ZA NOVU GODINU: Šokiraće vas kad vidite ko je uzeo NAJVIŠE PARA, niko to nije očekivao

Iznenadićete se kada budete videli ko je uzeo najviše para za nastup za Novu 2024. godinu, evidentno je da su se svima honorari i te kako povećali!

Celebrities
16:44h Autor:
NAJVEĆE ZVEZDE VEĆ ZAKAZALE TEZGU ZA NOVU GODINU: Šokiraće vas kad vidite ko je uzeo NAJVIŠE PARA, niko to nije očekivao
Ko je uzeo najviše para za nastup za Novu 2024 godinu?, Foto: ATA Images

Iako nam deluje da je doček Nove godine još uvek daleko, naše najveća imena na muzičkoj sceni su već uveliko zakazale nastupe, a od cifara će vam se zavrteti u glavi! Verovali ili ne, najplaćeniji među njima biće Zdravko Čolić, koji će za nastup u najluđoj noći u Dubrovniku zaraditi čak 130.000 evra!

Zdravko Čolić
foto: Kurir/Dragan Kadić

- Neki novogodišnji nastupi zakazani su čak godinu dana unapred i neki pevači su već dobili kaparu. Zdravko Čolić je tačno godinu dana ranije zakazao koncert u Dubrovniku, gde će za tri sata pevanja dobiti 130.000 evra! S njim nema greške, sigurno će biti puno jer ga obožavaju svi, i mladi i stari - priča menadžer za "Informer", koji insistira da ostane anoniman, i dodaje da će po 100.000 evra za novogodišnju noć dobiti Lukas i Ceca:

- Aca Lukas je odlučio da peva u Beogradu zato što želi da Novu 2024. dočeka s prijateljima, dok će njegova koleginica Ceca pevati na Kopaoniku. Za nju su se svi otimali, svaka čast onima koji su uspeli da zakažu njen nastup!

Svetlana Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović
foto: ATA Images

Lepa Brena će Novu godinu dočekati u Crnoj Gori.

- Brena je tražila od menadžera da peva negde gde je toplo, pa će tako nastupati u Baru za 80.000 evra - priča menadžer i dodaje da će 20.000 evra manje zaraditi Dara Bubamara:

- Iako je ove godine podigla cenu, organizatori iz Amerike su odmah pristali da joj daju 60.000 evra za nastup u Čikagu. Dara ide u Ameriku na dve nedelje, gde će imati turneju, a novogodišnju noć će dočekati u Čikagu. Nju tamo obožavaju, pa je sigurno da će napuniti klub.

1 / 5 Foto: Kurir/Ana Paunković

Kao i svake godine, u Beogradu će nastupati najviše pevača.

- Beograd je epicentar provoda, pa će ovde biti i najbolja ponuda. Sloba Radanović će pevati u jednom hotelu za 40.000 evra, a Đani će dobiti isti honorar za tezgu u jednoj hali. U prestonici će pevati i Dejan Matić, i to za 30.000 evra - završava priču menadžer za "Informer".

Trenutno najtraženija pevačica je snajka Slobodana Bobe Živojinovića i Lepe Brene. Ona prati trend sa cenama, pa je vrednost njenog pojavljivanja u prazničnoj noci ove godine skočila sa 40.000 evra na 50.000. Nastupiće u prestoničkom hotelu. Sloba i Barbara zajedno nastupaju, kao i kumovi Andreana i Drako. Doduše na različitim mestima, ali svo četvoro su u prestonici. Radanović će za tu noć biti bogatiji za 30.000 evra,a njegova koleginica Barbara 10.000. Kod Darka je malo drugačija situacija. Njegov nastup je oko 20.000 evra, a njegove kume 15.000, navodi "Kurir".

Aleksandra Prijović
foto: ATA Images

Tea je tezgu dogovorila u Hrvatskoj i to za 20.000 evra. Rada Manojlović naplaćuje 25.000 evra, dok je nekadašnja predsavnica Srbije na Evroviziji, Sanja Vučić ugovorila nastupa za 15.000.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs