EVO ČIME SE BAVE DECA NAŠIH NAJPOZNATIJIH PEVAČA: Zarađuju velike PARE, a neki od njih jedva da su PUNOLETNI

Deca naših najvećih pevača skoro da su generacija i svi oni imaju jednu zajedničku stvar - zarađuju velike pare i to u svojim dvadesetim

Celebrities
Autor:
EVO ČIME SE BAVE DECA NAŠIH NAJPOZNATIJIH PEVAČA: Zarađuju velike PARE, a neki od njih jedva da su PUNOLETNI
Foto: Printscreen Instagram - Đina Džinović-Una Čolić - tamaraecclestoneofficial

Naši najpoznatiji pevači pokušavaju da svoju decu drže dalje od očiju javnosti, ali to im ne polazi za rukom, jer njihovi naslednici žele slavu. Većina tih mladića i devojaka odavno su već i sami popularni, a to priznaju i njihovi roditelji.

Tako je Zdravko Čolić naveo da je njegova Una popularnija od njega:

"Una je sada popularnija od mene, ima svoje obožavaoce. Šala na stranu, sve je to dobro, neka je. Ali mene je druga ćerka Lara zapravo oduševila kako zna moje pesme."

Una Čolić ima 22 godine i nije poznato čime se bavi, osim što je poznato da studira. Veoma je aktivna na Instagramu, gde ima preko 44.000 pratilaca. Svakodnevno objavljuje fotografije na kojima se vidi kako putuje po svetu i uživa sa prijateljima.

Zdravo je navo da bi voleo da se njegove ćerke bave muzikom, ali da one do sada nisu izrazile želju za pevanjem.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram / unacolic

Za razliku od Une, Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović bavi se upravo pevanjem. Ona je svoju prvu pesmu izdala 2018. godine, da bi često majku pratila na nastupima na kojima je i sama pevala. Paralelno sa pevanjem, Anastasija je i zaštitno lice jednog brenda. Nedavno se udala i povukla iz javnog života. Trenutno ne nastupa niti svoju muzičku karijeru razvija, već najviše bodri i prati na putovanjima svog supruga, fudbalera Nemanju Gudelja.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram / raznatovicanastasija

Ćerka Harisa Džinovića, Đina, ima 20 godina i veoma je atraktivna mlada žena. Na Instagramu je veoma popularna. Iako su je mnogi doživljavali kao influenserku, Đina je nedavno otkrila da izučava modni dizajn kao i njena majka.

Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju crteža jednog svog dizajna i oduševila pratioce talentom koji je, po mišljenju njenih pratioca, nasledila od majke.

Njena majka Melina je nedavno govorila o svojoj naslednici, te otkrila šta misli o njenom odevnom stilu:

1 / 6 Foto: Printscreen/instagram

Dragana Mirković je svoju decu vaspitala da budu skromna i vredna, pa se tako njena ćerka Manuela okrenula ka obrazovanju. Dugo nije htela da ima društvene mreže, pa je jedno vreme ipak imala svoj Instagram, da bi ga opet ugasila i to zbog toga jer ne smatra da je javna ličnost.

"Manuela je drugačija, povučena je, ona je moja beba. Za nju moji prijatelji kažu da je devojka s najlepšim očima i najčistijom dušom. Oni su normalna deca, što je danas najlepši kompliment. Nisu razmaženi, ne pate za brendovima, čak sam jednom zamolila ćerku da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija i brendirana, a ona nije htela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je ona," opisala je Dragana svoju naslednicu jednom prilikom.

1 / 5 Foto: Pritnscreen Instagram / Dragana Mirković

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs