SKLADNI PORODIČNI ODNOSI

ĆERKE NEKADA OMILJENOG PARA IZRASLE SU U PRAVE LEPOTICE: Kako izgledaju naslednice Adrijane Lime i Marka Jarića

Ćerke Marka Jarića i Adrijane Lime uživaju u pažnji svojih roditelja

Vip roditelji
Autor:
ĆERKE NEKADA OMILJENOG PARA IZRASLE SU U PRAVE LEPOTICE: Kako izgledaju naslednice Adrijane Lime i Marka Jarića
Foto: Profimedia

Nakon završene karijere Marko Jarić vreme često provodi sa svojim ćerkama, koje je dobio dok je bio u braku sa poznatom manekenkom Adrijanom Limom.

Par je u braku dobio dve devojčice, Valentinu (12) i Sijenu (9), sa kojima Jarić često objavljuje slike na svom Instagram profilu. Košarkaš ne propušta priliku da podeli svaki trenutak koji provodi sa svojim mezimicama.

Marko Jarić, Adrijana Lima
foto: Profimedia

Prema sadržaju koji dodaje na svoj profil, možemo zaključiti da je Jarić vrlo posvećen otac. Svuda vodi svoje ćerke, igra se sa njima i koristi svaki trenutak da to zabeleži.

Mnogi komentarišu da starija ćerka liči na Limu, dok je mlađa preslikana kopija svog oca, Marka Jarića.

Jarić i Lima emotivno su se rastali 2014. godine, dok su tačku na svoj brak zvanično stavili 2016. godine. Nakon razvoda par je ostao u odličnim odnosima, što je podgrejalo priču da je došlo do pomirenja.

Dok njihove ćerke odrastavju pred očima javnosti, njihova majka, Adrijana Lima osnovala je novu porodicu sa filmskim producentom Andreom Lemersom sa kojim čeka dete. Manekenka je otkrila i pol bebe, a u pitanju je dečak.

Lima se nedavno pojavila sa svojim izabranikom na crvenom tepihu, te pokazala svoj trudnički stomak. Njen stajling koji je ponela za tu priliku naišao je na veliku osudu javnosti. Mnogi su komentarisali kako njen izbor haljine nije prikladan stanju u kom se nalazi.

Adrijana Lima
foto: Profimedia

Dok manekenka sa nestrpljenjem očekuje prinovu, nije poznato da li Jarić ima emotivnu partnerku ili je možda vešto krije od očiju javnosti.

Bilo kako bilo, lepo je videti da je par ostao u skladnim odnosima, te da su maksimalno posvećeni svojoj deci, kojoj apsolutno ne manjka roditeljske ljubavi i pažnje.

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs