tamara jarić

SESTRA MARKA JARIĆA NE VOLI MEDIJE, ŽIVI U 2 DRŽAVE, LIMA JE OBOŽAVALA: A otkrila je i šta misli o bivšoj srpskoj snajki

O modnoj dizajnerki Tamari Jarić, rođenoj sestri Marka Jarića srpska javnost malo zna, a ona je uspešna dizajnerka koja ovaj biznis vodi na dva različita kontinenta.

Celebrities
12:21h Autor:
SESTRA MARKA JARIĆA NE VOLI MEDIJE, ŽIVI U 2 DRŽAVE, LIMA JE OBOŽAVALA: A otkrila je i šta misli o bivšoj srpskoj snajki
Ko je sestra Marka Jarića?, Foto: Profimedia

Tamara Jarić, sestra proslavljenog košarkaša Marka Jarića, godinama se uspešno bavi modnim dizajnom i više od 15 godina živi na relaciji Italija-Amerika-Srbija.

Jarićeva sestra, čije kreacije danas nose mnoge zvezde Holivuda, veoma je ostvarena u svom poslu, a pre nego što je 2007. godine karijeru počela da gradi u Americi, dve godine pre toga "zanat" je pekla i u Firenci, gde se školovala za svoj posao.

Tamara neguje izuzetno prisan odnos i sa bratanicama Valentinom i Sijenom, a zbog toga i sa njihovom majkom, slavnom brazilskom manekenkom Adrijanom Limom.

Adrijana Lima
foto: Profimedia

Sada je Tamara gostujući u emisiji "Chit Chat", progovorila o odnosu sa jednom od najlepših žena sveta.

- Mi smo se tada intezivno družile, znala je za ono što radim, interesovala se. Jako joj je bilo zanimljivo zašto sam odabrala baš održivu modu. Često smo razgovarale i uvek me je savetovala, ali jedan od njenih najznačajnijih saveta jeste biti svoj, imati stav i uvek imati poruku, rekla je Tamara i dodala:

-Dešava mi se da odlutam što se tiče kreativnosti, pa volim da čujem druge ljude, pogotovo Adrijanu koja je jako uspešna tako da sam usvajala savete koje mi je davala. Ipak, sama sam sebi najgori kritičar, pa nastojim da mi svaka sledeća kolekcija bude bolja od prethodne.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs