"NIŠTA PRE BRAKA": Dok je izlazila sa NAJVEĆIM FRAJERIMA današnjice, ubeđivala je svet da je NEVINA i da se čuva za brak

Ništa od intimnih odnosa pre braka, pričale su ove žene dok su se zabavljale sa najvećim facama

Celebrities
21:06h Autor:
"NIŠTA PRE BRAKA": Dok je izlazila sa NAJVEĆIM FRAJERIMA današnjice, ubeđivala je svet da je NEVINA i da se čuva za brak
Foto: Instagram / adrianalima

Neke su se Bogu zavetovale da će nevinost izgubiti u braku, dok su druge tvrdile da se čuvaju za "onog pravog". Donosimo vam spisak poznatih ličnosti koje su se "čuvale" za brak.

Adrijana Lima

"Seks je za brak. Muškarci moraju poštovati moj izbor. Ako ga ne poštuju, to znači da me ne žele," govorila je Adrijana Lima koja je nevinost izgubila u braku sa našim košarkašem Markom Jarićem.

Adrijana i Marko su u vezi bili 2 godine, a za njega se udala kada je imala 27 godina. Njih dvoje su dobili dve ćerke, a razveli su se 2016. godine.

Marko Jarić, Adrijana Lima
foto: Profimedia

Sijera i Rasel Vilson

Tek kada su se upoznali, Sijera i Rasel su odlučili da budu u celibatu kako bi "izgradili jaču vezu".

Par je priznao da im je teško da se suzdržavaju, ali da uspevaju i da se sve završava na poljupcima i zagrljajima.

Pre Rasela, Sijera je bila udata i iz tog braka ima jednog sina.

sijera
foto: Profimedia

Džesika Simpson

Džesika Simpson nikad nije krila da je od oca, sveštenika, dobila prsten nevinosti kada joj je bilo 12 godina. Tada se zavetovala da će u brak ući nevina. O svemu tome je pisala u svojoj knjizi "Otvorena knjiga".

"Jednom me Nick zagrlio i mislila sam da ću samo planuti. Morala sam ga odgurnuti, ne zato što mu nisam verovala, nego zato što sam bila na ivici da jednostavno popustim", priznala je jednom prilikom danas majka troje dece.

Na kraju su prvi put spavali tokom prve bračne noći.

"Mislila sam da će taj prvi seks s mojim suprugom biti transcendentno iskustvo u kojem će se razdvojiti nebesa. Ono što tada nisam znala je da je svima prvi put nezgodan, i da je to jednostavno deo toga. I da je to u redu, ali u to vreme je to bilo teško razumeti", ispričala je.

Na kraju su se razveli 2006. godine, a ona je sada u braku s Erikom Džonsonom.

Džesika Simpson
foto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džastin i Hejli Biber

Džastin je priznao da je apstinirao od seksa sve dok se nije venčao sa Hejli.

"Bog ne traži od nas da se ne seksamo zbog njega jer on želi pravila i tako to. On kaže: ‘Pokušavam te zaštititi od toga da budeš povređen i od boli.‘ Mislim da seks može uzrokovati mnogo boli. Ponekad se ljudi seksaju jer se ne osećaju dovoljno dobro. Jer im nedostaju lične vrednosti. Žene to često rade, a momci isto. Želeo sam da se posvetim Bogu na taj način jer sam stvarno osećao da je za moju dušu tako bolje. I verujem da me Bog blagoslovio s Hejli kao rezultat toga. Postoje povlastice. Dobivate nagradu za dobro ponašanje", izjavio je pevač.

Hejli Baldvin, Džastin Biber
foto: Profimedia

Miranda Ker i Evan Špigel

Iako je bila intimna pre nego što je upoznala Evana (bila je s Orlandom Blumom), Miranda Ker nije spavala s njim sve do venčanja.

"Ništa pre braka", rekla je za The London Times i dodala: "Evan je vrlo tradicionalan. Ne možemo... Mislim, mi samo... čekamo."

Na kraju se to dogodilo kad je njemu bilo 26, a njoj 33 godine. Zajedničko dete začeli su šest meseci nakon venčanja.

Miranda Ker, Evan Špigel
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Maraja Ker i Nik Kenon

Miranda Ker je imala 24 godine kada je nevinost izgubila sa čovekom koji je tada imao 45 godina. Pevačica je priznala da je imala samo pet partnera u životu, sa kojima je spavala.

Što se tiče Nika Kenona, koji trenutno ima 12oro dece i koji ne planira da stane, on je odlučio da apstinira sve do braka sa Marajom. Ipak to im nije pomoglo i par se brzo razveo. Ipak, ona je jedina žena sa kojom se Nik venčao.

Nik Kenon
foto: Profimedia

Kari Andervud

Kari Andervud je do braka bila devica. Kada se udala za Majka Fišera, napravila je svadbu od 250 gostiju. Par je i dan danas u braku i mnogi kažu da su stvoreni jedno za drugo.

Keri Andervud
foto: Casey Flanigan/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

(Stil/jutarnji.hr)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs