U 40. GODINI JE NEVINA, JECA I MOLI BOGA DA JOJ POŠALJE ONOG PRAVOG: Izgleda kao milion dolara, a kaže da je niko neće

Atletičarka Lolo Džons, koja je nevina u 5. deceniji ima problem da nađe onog pravog.

Celebrities
22:52h Autor:
U 40. GODINI JE NEVINA, JECA I MOLI BOGA DA JOJ POŠALJE ONOG PRAVOG: Izgleda kao milion dolara, a kaže da je niko neće
Foto: Profimedia

Olimpijka Lolo Džons otkrila je da je to što je bila nevina sa 40 godina ubila njen ljubavni život.

Džons - šampionka u preponama i bobu koja je među retkim sportistima koji se takmiče i na zimskim i na letnjim olimpijskim igrama - godinama govori o svojoj nevinosti. Zvezdana atletičarka je za Dejli mejl rekla da se sada okreće IVF-u jer se nada da će jednog dana postati majka. Atletičarka je bila poprilično iskrena, te je na svom Instagramu otkrila sve o zamrzavanju jajnih ćelija.

Džons je prvi put javno progovorila o svojoj nevinosti u intervjuu 2012. na HBO-u "Pravi sportovi sa Brajantom Gambelom".

Olimpijka je svoju nevinost nazvala "poklonom koji želim da dam svom mužu", ali je rekla da odluka nije bila laka

"Teže od treniranja za Olimpijske igre, teže od diplomiranja na fakultetu, bilo je ostati nevina pre braka.", rekla je ona.

Ali osam godina kasnije, tokom intervjua sa Kevinom Hartom u januaru 2020. u njegovoj seriji "Cold as Balls", Džons je rekla da je to što je bila tako iskrena u vezi sa nevinošću "greška".

"To je ubilo sve moje sastanke posle toga", dodala je. "Ranije sam bar imala prilike".

Dok je Džons imala impresivnu karijeru koja uključuje tri olimpijska nastupa, ona je za Dejli mejl rekla da se sada fokusira na mirne stvari u svom životu. "Trenutno se bavim baštom", rekla je. "Znam da izgleda super čudno, ali samo pokušavam da radim stvari koje su mirne. Svima kažem da imam plan iz dana u dan."

1 / 8 Foto: Profimedia

"Nastaviću da se molim Bogu da me počasti čovekom dostojnim njemu. Molim se godinama i mnogo sam suza prolila da mi Bog dozvoli da pronađem supruga. Čak sam se molila i Bogu da ako ne želi da se udam da ukloni tu želju iz mog srca. Ali kako su godine prolazile sam želela da se udam sve više i želim da imam svoju porodicu. Nastavljaju da lome moje srce", poručila je ona.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs