DOK JE BILA S NJIM U NAJVEĆOJ LJUBAVI, ON JE OŽENIO DRUGU: Svi su je ostavljali, pa se ZAPUSTILA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI

Ljubavni život Lane Del Rej prepun je turbulencija, a pevačica je ostavljana na najgore načine.

Celebrities
20:49h Autor:
DOK JE BILA S NJIM U NAJVEĆOJ LJUBAVI, ON JE OŽENIO DRUGU: Svi su je ostavljali, pa se ZAPUSTILA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI
Foto: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lana Del Rej je otkrila da je ponovo slobodna - samo nekoliko meseci nakon što je na videlo izašla njena veridba sa muzičkim menadžerom i muzičarem Evanom Vinikerom.

U decembarskoj naslovnoj priči za Harper's Bazaar, 38-godišnja hitmejkerka "Ride" rekla je da je jedan od njenih bivših imao problem sa egom koji je doveo do raspada njihove veze.

Inače, pevačica je doživela veliko poniženje. Dok se mesecima pričalo da se udaje, njen dečko se oženio drugom, a pevačica je nedavno, izvodeći pesmu Chemtrails dodala tekst koji je otkrio strašnu istinu.

Lana Del Rej
foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

"On je rođen u decembru i venčao se dok smo bili zajedno. Venčao se dok smo išli na terapiju za parove. Nekad se pitam šta bi rekla njegova žena da to zna", rekla je Lana.

Lana Del Rej je jedna od najprivatnijih poznatih ličnosti kada je u pitanju njen ljubavni život, a obožavaoci često moraju da kopaju duboko da bi saznali celu priču. Iako retko objavljuje ažuriranja veza na mreži, Del Rej se nekako uvek pojavljuje na naslovnoj strani sa nekim nepoznatim. Jedina velika slavna ličnost sa kojom je izlazila u prošlosti bio je američki reper G-Eazi, ali ta veza nije dugo trajala. Iako je Del Rej rekla da nema tip, definitivno je privlače ljudi u muzičkoj industriji. Većina njenih prošlih momaka bili su pevači i tekstopisci, sa nekoliko izuzetaka.

Lana Del Rej
foto: Profimedia

Del Rej i škotski kantautor Bari-Džejms O'Nil počeli su da se zabavljaju 2011. Nekoliko puta su se pojavljivali u javnosti rame uz rame i čak su zajedno napisali muziku. Del Rej je 2013. godine otišla na turneju za svoj album Paradise, a O'Nilov bend, Kasidi, pratio ju je širom zemlje kao njen uvod. Godinu dana kasnije, oboje su priznali da je njihova veza završena; međutim, od tada su ostali prijateljski nastrojeni. Toliko prijateljski, u stvari, da je O'Nil imao značajnu ulogu u stvaranju njenog albuma Blue Banisters iz 2021.

Nedugo nakon njenog razlaza sa O'Nilom, pretpostavljalo se da se pevačica zabavlja sa fotografom i sinom pokojnog glavnog urednika Vogue Italia, France Sozzani, Frančeska Karozinija. Njih dvoje su u nekoliko navrata uhvaćeni kako javno pokazuju svoju naklonost, ali niko od njih nikada nije priznao da su zajedno.

Iako vrlo kratkog veka, pričalo se da su pevačica i G-Eazi imali vezu 2017. Nije bilo dokaza, osim nekoliko slučajeva da su primećeni zajedno na Koačeli i zajedno napuštali noćni klub u Los Anđelesu. Kasnije te godine, pojavile su se vesti da je G-Eazi počeo da izlazi sa Halsei, tako da je bilo novih tračeva o kojima je trebalo razgovarati. Godine 2022, G-Eazi je sarađivao sa Džekom Harlouom na njihovoj hit pesmi "Moana" u kojoj je Lana Del Rej jasno pomenuta u tekstu: "Znam Kejšu i znam Lanu / Oni pokušavaju da me vrate, ali ja sam kao , 'Ne, ne, nah' / Izvini, ne želim nikakvu dramu, nah / To je teško ne, prođi." Čini se kao da se par možda nije završio u najboljim odnosima.

Jedna od njenih dramatičnijih veza bila je sa policajcem i analitičarem Live PD Šonom Larkinom. On je bio jedan od retkih momaka koje je pevačica objavila na svom Instagram nalogu, a čak se i pojavio na crvenom tepihu sa njom 2020. Kasnije te godine, par se razveo, ali je Larkin rekao za Njujork tajms da su ostali prijatelji. Međutim, fanovi nisu sigurni da je pevačica tako dobro podnela raskid kao Larkin. Najavila je svoj album "Da li ste znali da postoji tunel ispod bulevara okeana" na njegov rođendan i čak je priznala da je postavila jedinstveni bilbord koji je reklamirao svoj album u Tulsi, njegovom rodnom gradu.

Tokom svog nastupa 2023. u Hajd parku, pevačica je dodala tekst svojoj pesmi aludirajući na to da su ona i Larkin još uvek bili zajedno kada se oženio svojom sadašnjom ženom.

Lana Del Rej
foto: Profimedia

Pevačica i muzičar Džek Donohju su odlučili da svoju romansu zadrže izuzetno privatno. Glasine o zabavljanju počele su 2022. godine kada je Donogu objavio snimak para na trci kamiona čudovišta, ali je od tada izbrisan. Međutim, nisu se pojavljivale nikakve informacije o njima.

Ljubavna veza Lane i Džeka nije uspela jer je u njen život ušao muzičar Evan Viniker, a 28. marta 2023. godine, objavljena je vest da su vereni. Međutim, Lana je nedavno otkrila da više nije verena, kao i da je slobodna.

1 / 15 Foto: Profimedia

U intervjuu za Harper's Bazaar, ona je govorila o svom trenutnom statusu veze, rekavši: "Trenutno definitivno nisam zaljubljena.".

Inače, pevačica se još sa 14 godina borila protiv alkohola, anjen fizički izgled u poslednje vreme je često na meti negativnih komentara, budući da se mnogo ugojila. Mnogi komentarišu da se zapustila zbog nesrećnog ljubavnog života.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs