JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU I POSTALA NIKAD SKANDALOZNIJA: Madona uradila najšokantniju stvar, mnogi kažu da im se ZGADILA

Najšokantniji nastup Madone do sada, po mišljenju mnogih, ostavio je muzičku scenu bez teksta!

Celebrities
19:50h Autor:
JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU I POSTALA NIKAD SKANDALOZNIJA: Madona uradila najšokantniju stvar, mnogi kažu da im se ZGADILA
Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Nakon što joj je zdravlje bilo ozbiljno ugroženo, te je bila hospitalizovana zbog bolničke bakterije, Madona se oporavila i nastavila svoju turneju "The Celebration Tour". Međutim, koncert koji je održala u Nemačkoj je izazvao pometnju na društvenim mrežama, dok su neki korisnici bili doslovno zgroženi prizorom.

Naime, ikona popa je imala i te kako provokativnog nastupa sa jednom od plesačica, te su mnogi komentarisali da je ta tačka prevazišla sve granice pristojnosti.

Madona
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Madona, uz pesmu "Papa Don't Preach", i njena plesačica u donjem vešu grlile su se na krevetu i dodirivale po intimnim delovima, a snimak se munjevitom brzinom proširio po mrežama. Negativni komentari su se samo ređali jedan ispod drugog, a samo neki od njih su:

"Ovo mi se uopšte ne sviđa. Kao da gledam svoju baku kako to radi", "Mora li ovako da skreće pažnju na sebe?", "Ima 65 godina i ovo je tako neprijatno za gledati", napisali su obožavaoci ispod snimka.

Neki su, ipak, stali u odbranu pevačice.

„Imam 50 godina i ne sećam se šta sam juče radila, ona izgleda odlično“, „Ljudi treba da shvate da je ovo umetnička predstava“, napisali su drugi.

1 / 7 Foto: Yaya / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da li je ovoga puta svetska zvezda čije hitove obožavaju milioni stvarno preterala ili je sve "umrtnosti", procenite sami, a nastup možete pogledati OVDE.

Podsećamo, Madona se posle hospitalizacije nekoliko nedelja oporavljala u svom domu pre nego što se vratila na zakazanu turneju.

"Oporavljam se i izuzetno sam zahvalna za sve blagoslove u mom životu. Prva pomisao, kada sam se probudila u bolnici, bila su moja deca", napisala je Madona po izlasku iz bolnice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs