ČUVENI HOLIVUDSKI AGRESIVAC LJUBI 20 GODINA MLAĐU: Da li se iko seća šta je ovaj čovek uradio Madoni pre 35 godina?

Šon Pen je sve što je tražio pronašao u ukrajinskoj glumici Olgi Korotjajevoj

Vip priča
11:55h Autor:
ČUVENI HOLIVUDSKI AGRESIVAC LJUBI 20 GODINA MLAĐU: Da li se iko seća šta je ovaj čovek uradio Madoni pre 35 godina?
Ko je nova devojka Šona Pena?, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čuveni američki glumac Šon Pen (63) nakon tri braka, brojnih veza i vezica, skandala i ispada, ne planira da se smiri. Što je možda još neverovatnije, još ima žena koje padaju na njegov šarm i ne mare za ne tako laskavu titulu agresivca više puta prijavljivanog za porodično nasilje.

Naime, slavni glumac je sada ukrao srce ukrajinskoj glumici Olgi Korotjajevoj (43).

Ako je verovati pisanju američkih tabloida, par se zabavlja nešto više od dva meseca, dok su početak ljubavi uspeli da sakriju od medija. Sada više ne žele da se skrivaju, te su uhvaćeni kako nasmejani šetaju zajedničkog psa u Malibuu, kalifornijskom gradu poznatom po luksuznim kućama i njihovim bogatim stanarima.

Šon Pen, Olga Korotjajeva
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavni par se nije opterećivao ni sređivanjem - glumac je obukao trenerku i japanke, dok se glumica odlučila za široke farmerke, majicu, duks i patike.

Iako je do prošle godine javno molio bivšu suprugu Lejlu Džordž, sa kojom je bio u braku dve godine, da mu se vrati, čini se da je na tu ljubavnu epizodu potpuno zaboravio i da mu je Olga pružila sve što mu je bilo potrebno.

Podsetimo, pre Olge, Pen se zabavljao sa brojnim poznatim lepoticama, među kojima su Suzan Sarandon, Elizabet Mekovern, Šarliz Teron i mnoge druge, dok je u braku, osim sa Lejlom Džordž, bio i sa Madonom i sa Robin Rajt, koja mu je rodila dvoje dece.

Dok je bio sa Madonom u braku, pevačica ga je više puta optuživala za nasilje u porodici, uključujući i višečasovno vezivanje i zaključavanje u kuću, i udaranje bejzbol palicom. Za nasilje ga je javno optuživala i Robin Rajt, uprkos svemu mu je davala drugu šansu, ali je nakon što se glumac odao alkoholu, ipak odlučila da se razvede.

U galeriji pogledajte kako je Šon Pen izgledao u vezi sa bivšim ženama i devojkama.

1 / 6 Foto: PHOTOlink / Everett / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs