DA LI JE OVO NOVA DEVOJKA HJU DŽEKMENA? Ima 31 godinu, glumica je, a u njenom prisustvu GLUMAC SE TOPI OD SREĆE

Nakon krajnje neočekivanog razvoda holivudskog para koji je važio za jedan od skladnijih Hju izgleda ima novu ljubav.

Celebrities
09:38h Autor:
DA LI JE OVO NOVA DEVOJKA HJU DŽEKMENA? Ima 31 godinu, glumica je, a u njenom prisustvu GLUMAC SE TOPI OD SREĆE
Nova ljubav Hjua Džekmena ?, Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Da li je to Hju Džekmen pronašao rame za plakanje nakon razvoda od supruge Debore? Sudeći prema najnovijim fotografijama koje su osvanule ovaj 54-godišnji glumac je izuzetno prisan sa koleginicom Beti Ko (31) a povezala ih je zajednička ljubav prema pozorištu.

Njih dvoje su podelili zajedničke fotografije koje su nastale kada je Hju prošle nedelje posetio Brodvej da bi gledao Beti kako nastupa u mjuziklu Hadestovn. Na slikama izgledaju srećno i nasmejano što je verovatno i pokrenulo različite spekulacije.

Beti je ispod svoje objave na instagramu stavila opis: "Moj zemljak! Hvala što si došao da gledaš Hadestovn, veoma ljubazno od tebe".

Obožavaoci su bili oduševljeni uz dosta pozitivnih komentara: „Dvoje mojih najomiljenijih ljudi u svetu zabave! "

"Plačem! Treba nam filmski mjuzikl sa vama u glavnim ulogama i to odmah", dodao je drugi.

U razgovoru za jedan lasopis, insajder je primetio da Beti i Hju imaju kako kaže „interesantnu hemiju“ i da su „zaista dobri prijatelji koji se nadaju da će jednog dana raditi zajedno u pozorišnoj predstavi ili mjuziklu.“

Beti je jedna od retkih poznatih ličnosti koje su provodile vreme sa Hjuom nakon raspada njegovog braka. Pored nje prošlog vikenda se na utakmici družio i sa Tejlor Svift, Rajan Rejnoldsom i Blejk Lajvli.

Hju Džekmen
foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo se da se ovaj zgodni glumac nedavno razveo od 13 godina starije supruge Debore Li Fernes i to posle skorotri decenije braka! Iako su važili za jedan od najskladnijih parova, u poslednje vreme se šuškalo da je razlika u godinama sve očiglednija, te da lepom glumcu navodno"treba neka mlađa devojka". Par nije otkrio pravi razlog raskida, već je samo dao šturo obaveštenje za javnost.

"Bili smo blagosloveni time da delimo skoro tri decenije zajedno kao muž i žena u prelepom, ljubavlju ispunjenom braku. Naše putovanje se sada završava i odlučili smo da se rastanemo u želji da nastavimo sa svojim individualnim rastom“, stoji na početku izjave u kojoj je još istaknuto sledeće:

"Naša porodica je uvek bila i uvek će biti naš najveći prioritet. Započinjemo naredno poglavlje sa zahvalnošću, ljubavlju i ljubaznošću. Veoma cenimo vaše razumevanje za želju da sačuvamo našu privatnost u trenucima kada naša porodica prolazi kroz ovu tranziciju koja se dešava u životima svih nas. Deb i Hju Džekman“, piše na kraju saopštenja, a par je potom istakao da je ovo „jedina zvanična izjava na ovu temu koju će bilo ko od njih dvoje dati - prenosi „People“.

1 / 12 Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Prema pisanju stranih medija Hju je trenutno u fazi pisanja svoje knjige u kojoj će iskreno progovoriti o svom životu ali i razvodu. Jedan insajder ističe da će ova knjiga sadržati i dosta "bombastičnih" otkrića ali za sada je sve u ranoj fazi. Ovaj bivši bračni par iz svog braka ima dvoje dece Oskara (23) i Evu (18).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs