NJEN ŽIVOT JE ČIST LUKSUZ I GLAMUR: Marijana Mateus je naša kreatorka i spisateljica a da li znate šta je po obrazovanju

Mnoge je zanimalo koju školu je završila obzirom da živi život poput svetskog dzet-seta.

Celebrities
Autor:
NJEN ŽIVOT JE ČIST LUKSUZ I GLAMUR: Marijana Mateus je naša kreatorka i spisateljica a da li znate šta je po obrazovanju
Da li znate koju školu je završila Marijana Mateus ?, Foto: Instagram / Marijanamateus

Život Marijane Mateus je oduvek bio interesantnan javnosti. Sama je rešila da brojne dogodovštine kroz koje je prošla podeli u svojoj knjizi "Amouage", i tada smo saznali mnoge nepoznate detalje o njoj. Ipak, nije bilo poznato koju je školu završila.

Poslednjih godina je stacionirana u Londonu i odlazi na iste događaje kao članovi britanske kraljevske porodice. Njen život je definicija glamura, a tek po neki zanimljivi deo podeli na svom Instagramu gde se vidi duh pravog džet-seta.

Činjenica je da je uspela mnogo da postigne, a o svom obrazovanju govorila je jednom prilikom ranije.

"Ljudi bi bili iznenađeni kada bi znali da sviram klavir i da sam završila srednju muzičku školu", rekla je Marijana koja je, po stručnoj spremi – protetičar, prenosi Story.rs

Marijana je majka troje odrasle dece, a iza sebe ima dva braka sa fudbalskom legendom Lotarom Mateusom i biznismenom Midoragom Kostićem.

Nedavno je proslavila 52. rođendan kada je pokazala da izgleda tako da mogu da joj pozavide i daleko mlađe devojke. Bile su specialno angažovane i kostimirane igračice koje su na najbolji način podigle atmosferu, a slavljenica je svećice oduvala sa raskošne torte na tri sprata koju je takođe dekorisala u cvetnom maniru.

Naša modna dizajnerka je kao i uvek blistala, a za ovu priliku se pojavila u atraktivnoj beloj mini haljini, koja je savršeno istakla njenu besprekornu figuru. Iako se odlučila za veoma jednostavnu odevnu kombinaciju, ispostavilo se da je napravila pun pogodak - haljina joj je stajala kao salivena, pa je i još jednom dokazala da su godine za nju samo broj.

Marijana Mateus
foto: Instagram / Lika_Mishka

Pored rođendanskih čestitki i najlepših želja, neizbežni su bili i komplimenti na račun njenog zaista fenomenalnog izgleda, a dame složne u mišljenju da nikad bolje nije izgledala a nisu mogle da se ne zapitaju za tajnu Marijanine mladolikosti i lepote.

Marijana Mateus
foto: Instagram / Marijana Mateus

"Sportom se bavim od malih nogu i trudim se kad god imam vremena vežbam. Za moj izgled je većinom zaslužna genetika ali bila bih nekorektna kada bih rekla da je to jedina tajna mog dobrog izgleda. Ništa ne može samo od sebe. Već godinama strogo vodim računa o ishrani i skoro svaki dan vežbam najviše 45 minuta" - otkrila je jednom prilikom Marijana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs