PEVAČICA SA 65 GODINA I KIKICAMA IZGLEDA POPUT TINEJDŽERKE: "Sa mojim imenom sam mogla biti ili časna sestra ili zvezda"

Tokom cele svoje karijere bila je na meti kritika i nikad nije ni prestala da šokira i intrigira javnost.

Celebrities
Autor:
PEVAČICA SA 65 GODINA I KIKICAMA IZGLEDA POPUT TINEJDŽERKE: "Sa mojim imenom sam mogla biti ili časna sestra ili zvezda"
Madona neprepoznatljiva sa novim imidžom, Foto: Yaya / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kraljicu po muzike, Madonu (65) , nedavno su papraci uslikali u vrlo neobičnom izadnju. Velike crne naočare, šljampava karirana košulja i nekoliko pletenica poput tinejdžerke, ova velika zvezda izgledala je gotovo neprepoznatljivo.

Madona, Madonna
foto: Yaya / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Madona Luiza Veronika Čikone, kako je njeno puno ime, proslavila se 1983. godine albumom "Madonna", a već sledećim albumom, "Like a Virgin", bila je prva na američkoj top listi.

Rođena je u velikoj katoličkoj porodici italijanskog porekla kao jedna od šestoro dece, idilu detinjstva i odrastanja joj naglo prekida smrt majke koja je obolela od raka dojke.

Madonna
foto: Fonet

Često se nalazila na meti kritika tokom svog života, zbog oblačenja, pesama ali i nastupa. U zadnje vreme i zbog učestalog odlaska kod plastičnog hirurga. Njene fotografije izazvale su pravu lavinu komentara, jer na njima pop diva izgleda potpuno neprepozntljivo.

Madona je tema kritike još od samog početka karijere. Iako neki smatraju njene tekstove glupim i nezanimljivim, često je i hvaljena kao iskusan vokalista i autor.

Madona
foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsetimo, Madona je 15. jula trebalo da počne turneju Celebration koncertom u Vankuveru koja bi trajala 84 dana. Za to spremala mesecima, neretko vežbajući i po 12 i više sati dnevno. Međutim, pevačica je pronađena bez svesti, i hitno prebačena u bolnicu gde su je intubirali nakon što je "utvrđeno da ne reaguje".

1 / 19 Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Vest da je kraljica popa Madona pronađena bez svesti, a potom i smeštena na odeljenje intezivne nege, gde je intubirana nakon ozbiljne bakterijske infekcije, šokirala je svet. Njeni obožavatelji su se molili da slavna pevačica što pre ozdravi, dok su mediji konstantno izveštavali o njenom stanju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs