POZNATI O BOLESTI

BRAČNI PAR BIBER KAO DA JE PROKLET: Godinama ih proganja ova nesreća!

Čini se da Džastina Bibera i Hejli Boldvin već nekoliko godina proganja nesreća: pre izvesnog vremena par je pričao o svojoj borbi da dobije dete.

Celebrities
Autor:
BRAČNI PAR BIBER KAO DA JE PROKLET: Godinama ih proganja ova nesreća!
Džastin i Hejli Biber, Foto: Profimedia

U martu, Hejli Boldvin je završila u bolnici sa oštećenjem mozga nakon što je osetila znakove moždanog udara. Tada su lekari uspeli da je brzo podignu na noge, a sada i njen muž ima zdravstvenih problema.

Džastin Biber nedavno je priznao da boluje od teške bolesti. 28-godišnji pevač je na društvenoj mreži postavio snimak na kome kaže da će imati dugo lečenje, koje ne garantuje potpuno oslobađanje od simptoma bolesti.

"Imam Ramsay Hunt sindrom – verovatno možete videti na mom licu da nešto nije u redu sa mnom. Nerv u uhu i facijalni nervi su pogođeni virusom, što uzrokuje paralizu lica. Ali ću se oporaviti: radim posebne vežbe za ovo, koje bi trebalo da mi pomognu da vratim lice u normalu", rekao je pop umetnik na svom ličnom blogu, priznajući da još ne zna koliko će trajati opravak.

Štaviše, priznao je da mu je potrebna podrška fanova:

"Svakog dana mi je sve teže da jedem. Ovo je veoma frustrirajuće, molite se za mene."

Lekari su rekli da je takva bolest veoma retka u mladosti, pa Biberov slučaj mogu nazvati neobičnim. Stručnjaci su takođe naveli da činjenica da mu je paralizovana samo polovina lica povećava šanse za brzi oporavak.

"Ako se striktno pridržava plana lečenja, rezultat će biti primetan za nekoliko meseci, jer su nervni završeci, po svemu sudeći, samo delimično zahvaćeni", rekao je novinarima otorinolaringolog Džon Ogalai sa Univerziteta Južne Kalifornije.

Džastin Biber je pre nekoliko godina priznao da boluje od lajmske bolesti. Pevač se požalio da fanovi sumnjaju da koristi nedozvoljene supstance dok pokušava da se hrabro izbori sa bolešću koja je umnogome promenila njegov izgled.

Međutim, Džastin ne poriče da je u prošlosti imao problema sa lošim navikama. Sve odluke koje je doneo pre 20. godine Biber naziva „izuzetno pogrešnim“.

"Trebalo mi je mnogo godina da se oporavim, izgradim odnose sa voljenima i promenim navike. Na sreću, Bog me je blagoslovio i nagradio ljudima koji me vole takvog kakav jesam", priznao je Biber nedavno u intervjuu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs