POZNATI SRBIN JE OSVAJAO NAJATRAKTIVNIJE DAME: Najlepšu među njima je prevario, a Džordž Kluni mu je preoteo verenicu

Poslednjih godina nije poznato da li je neka lepotica ukrala njegovo srce, već je fokusiran isključivo na svoje ćerke

Vip priča
Autor:
POZNATI SRBIN JE OSVAJAO NAJATRAKTIVNIJE DAME: Najlepšu među njima je prevario, a Džordž Kluni mu je preoteo verenicu
Marko Jarić, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Marko Jarić, poznat kao veliki zavodnik, oduvek je privlačio pažnju žena svojim šarmom i harizmom. Svoj 44. rođendan proslavlja kao i obično, sa notom neodoljive privlačnosti koja ga prati kroz život. Nekada su se žene doslovno nudile na tacni, pod utiskom njegovog "balkanskog šmeka", a i danas ima taj neobjašnjivi magnetizam koji nijednu damu ne ostavlja ravnodušnom.

Međutim, u poslednje vreme, čini se da je Marko odlučio stati sa svojim zavodničkim avanturama i posvetiti se porodičnom životu. On je trenutno usredsređen isključivo na svoje dve predivne ćerke, Valentinu i Sijenu, koje su izrasle u prave lepotice, baš poput njihove majke, svetski poznate manekenke Adrijane Lime.

Marko Jarić, Adrijana Lima
foto: Profimedia

Markova promena fokusa svedoči o njegovom sazrevanju i posvećenosti porodičnim vrednostima. Očigledno je da je uloga oca postala prioritet u njegovom životu, a njegove ćerke su svakako srećne što imaju tako posvećenog i brižnog oca kao što je on. Dok se možda više ne otima pažnji ženskog sveta kao ranije, Marko Jarić i dalje ostaje simbol šarma i privlačnosti koji će zauvek biti deo njegove ličnosti.

Adrijana Lima je jedina žena koju je Marko Jarić odveo do oltara, a njihova ljubavna priča je bila gotovo kao iz romantičnih filmova. Njihova sudbina se ispreplela na poseban način, a vrhunac njihove veze bio je venčanje na Dan zaljubljenih 2009. godine. Ova ceremonija označila je krunu njihove ljubavi, a bilo je potrebno samo tri godine od trenutka kada su se upoznali da se zakunu na večnu ljubav.

Adrijana Lima
foto: Reuters

Što je činjenica koja je privukla pažnju javnosti, jeste da je Adrijana Lima ušla u brak kao nevina žena. Njeni moralni principi i čvrsto uverenje u vrednost čistote dodatno su naglasili dubinu njihove veze. Njihov brak je delovao kao izvor inspiracije mnogima, pružajući nadu da prava, iskrena i čista ljubav još uvek postoji u svetu glamura i slavnih.

Nažalost, savršena bajka se pokazala kao krhka. Pet godina nakon venčanja, 2014. godine, javnost je saznala za Markovo neverstvo, što je šokiralo mnoge obožavaoce i razočaralo one koji su verovali u njihovu savršenu ljubavnu priču. Taj tragični obrt sudbine dao je naslutiti da čak i najlepše priče imaju svoje tamne strane, ali ostavio je i mnogo pitanja o tome šta se tačno događalo u njihovom braku i šta je dovelo do njegovog kraja.

Iako su Marko Jarić i Adrijana Lima danas zvanično razvedeni, njihova zajednička prošlost ostaje deo njihovih biografija. Njihova priča o ljubavi, venčanju i razvodu svakako je jedna od najzapaženijih u svetu poznatih i podseća nas na to da čak ni slavni i lepi nisu imuni na izazove koje donosi ljubav i brak.

Marko Jarić
foto: Profimedia

Pored Adrijane Lime, koja je ostavila neizbrisiv trag u njegovom životu, Marko Jarić je bio u vezi sa nizom drugih lepota koje su takođe ostavile svoj pečat u njegovoj ljubavnoj biografiji. Nekadašnji par je, navodno, pokušavao da izgladi svoje odnose nakon razvoda, ali, nažalost, ta nastojanja nisu dala željene rezultate.

Međutim, Adrijana nije bila jedina žena koja je kročila u Markov svet. Košarkaša su povezivali sa različitim damama, uključujući i bivše glumice, voditeljke i modelke. Ovaj spisak ljubavnih veza koje je Marko Jarić imao tokom svoje bogate karijere započeo je sa Adrijanom Čortan, modelkom koja je takođe blistala na modnim pistama. Njihova veza bila je delikatna i privlačna javnosti.

Nakon toga, Jarić je započeo vezu sa Sandrom Nikolić, koja se tada prezivala Meljničenko, a koja je danas poznata kao najbogatija Srpkinja. Ova veza dodatno je učvrstila Markov status u društvu slavnih i imućnih, iako se njihova ljubavna priča, kao i mnoge druge, na kraju okončala.

Ova ljubavna putovanja i veze s različitim ženama samo su produbila tajnu oko Marka Jarića i njegove privlačnosti. On ostaje zagonetna figura na ljubavnom polju, a njegovi odnosi sa slavnim damama svakako su bili predmet interesovanja javnosti i medija tokom godina.

Zabavljali su se skoro godinu dana, posle čega je Marka osvojila još jedna manekenka - Nevena Milićević.

Tokom Evropskog prvenstva u košarci 2001. godine, Marka su povezivali sa Hrvaticom Nives Celzijus, a četiri godine kasnije našao u centru pažnje jer je navodno zaveo voditeljku Olju Crnogorac, koja je u to vreme radila kao manekenka.

Marko Jarić
foto: Profimedia

Tokom boravka u Italiji, Marko je smuvao Italijanku Elizabetu Kanalis, koja je kasnije svetskoj javnosti postala poznata kao verenica Džordža Klunija. Međutim, kružile su priče da se Elizabeta i tokom veze sa Klunijem viđala sa Jarićem, ali ovako nešto nikada nije bilo potvrđeno.

Sa manekenkom Anom Lašpetovski, Marko je u Americi planirao zajednički život, ali se ta veza iznenada završila. Nakon manekenki, Marko je krenuo u osvajanje glumica, te je tako kratko bio i sa zvezdom serije "Čuvari plaže" Đinom Li Nolin.

Nenad Milijaš, poznat i kao Marko Jarić, bivši košarkaš i model, bio je u žiži javnosti ne samo zbog svojih sportskih uspeha, već i zbog burnih emotivnih veza koje su privukle pažnju medija i javnosti. Jedna od najzapaženijih i najdugotrajnijih veza u njegovom životu bila je sa ruskom manekenkom Elenom Rogožinom.

Njih dvoje su zajedno živeli na prestižnom Beverly Hillsu, što je samo dodatno doprinelo interesovanju medija za njihovu vezu. Međutim, kako to obično biva u svetu slavnih, njihova veza nije dugo potrajala. Raskinuli su nakon što se Marko preselio u Minesotu, što je bila prekretnica koja je stavila tačku na njihovu ljubavnu priču.

Nakon raskida sa Elenom Rogožinom, mediji su brzo počeli da spekulišu o Markovim novim emotivnim vezama. Povezivali su ga sa hrvatskom manekenkom Ninom Morić i srpskom pevačicom Anom Nikolić, iako se o tim vezama nikada nije otvoreno izjašnjavao.

Jedna zanimljiva anegdota iz Markovog ljubavnog života odnosi se na njegovu vezu sa Boni Dženinom Muler. Marko je godinu dana uspešno krio tu vezu od javnosti. Međutim, kako je vreme prolazilo, više nije želeo da skriva svoju ljubav prema Boni, te su se zajedno počeli pojavljivati na javnim mestima, plažama i krstarenjima.

Iako su kružile glasine da je njihova veridba samo pitanje vremena i da će se uskoro venčati, sudbina je imala drugačije planove. Nakon tri i po godine veze, Marko i Boni su raskinuli, iznenađujući mnoge, s obzirom na to da je Boni otvoreno govorila o svojoj želji da se uda i osnuje porodicu.

Ova serija ljubavnih priča iz života Nenada Milijaša, odnosno Marka Jarića, bila je često praćena pažljivošću javnosti i medija, što je samo sastavni deo života poznatih ličnosti. Iako su se neke veze završile razočaravajuće, ostaje činjenica da je Marko ostavio dubok trag ne samo u svetu sporta, već i u svetu zabave i ljubavnih priča koje su nas sve intrigirale.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs