SAMANTA FOKS I LINDA OLSEN

ZA NJOM SU MUŠKARCI OTKIDALI, A ONDA JE PRIZNALA DA VOLI ŽENE: Sada je u 6. deceniji sa NJOM stala na ludi kamen! (FOTO)

Čuvena pevačica Samnta Foks udala se za svoju verenicu Lindu Olsen.

Celebrities
Autor:
ZA NJOM SU MUŠKARCI OTKIDALI, A ONDA JE PRIZNALA DA VOLI ŽENE: Sada je u 6. deceniji sa NJOM stala na ludi kamen! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nekadašnji britanski model i pevačica Samanta Foks (56) venčala se sa svojom partnerkom Lindom Olsen u subotu na raskošnoj ceremoniji u Eseksu.

Samanta je za svoj najvažniji dan izabrala venčanicu bez naramenica koja je imala blistave detalje i veo. Držala je i prelep buket ružičastih ruža. Kiša nije uspela da pokvari najvažniji dan nekadašnjoj manekenki.

1 / 6 Foto: Profimedia

Samanta Foks je decenijama slovila za seks simbol. Muškarci širom sveta su ludeli za njom, toliko da su čak i tetovirali njeno ime. Mnogi su ostali razočarani kada je otkrila da voli žene.

Samanta je postala senzacija preko noći nakon što je kao 16-godišnjakinja pozirala u toplesu za slavnu Page 3 britanskog tabloida The Sun.

Bila je najmlađi model kojm je uspelo da se pojavi na njoj i ubrzo je nosila titulu najpopularnije pin-up devojke tog vremena.

Kada je osvojila javnost svojim izgledom i seksepilom, pokazala je i svoj pevački talenat. Samanta je 1986. objavila debitantski singl "Touch Me" koji je poharao mužičke liste i bio na prvom mestu u 17 zemalja.

Javnost je intrigirao i Samantin ljubavni život, pogotovo brojne muške obožavatelje koji su uzdisali za njom. Iako je pre imala brojne veze s muškarcima, Foks je pokrenula brojne spekulacije o svojoj seksualnosti krajem 90-ih godina. Kasnije je priznala kako nikada pre Majre Straton nije bila iskreno zaljubljena u ženu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs