RAZVOD DŽERI HOL I RUBERT MARDOK

PRIČALO SE DA JE DŽERI HOL OSTAVILA MILIJARDERA (91), A ZAPRAVO SE RAZVODE ZBOG OVOGA: Ponizio je kao niko pre!

Od kako se saznalo da je došlo do razvoda između Džeri Hol i Ruperta Mardoka, mogi se pitaju koji je pravi razlog razlaza!

Vip priča
16:00h Autor:
PRIČALO SE DA JE DŽERI HOL OSTAVILA MILIJARDERA (91), A ZAPRAVO SE RAZVODE ZBOG OVOGA: Ponizio je kao niko pre!
Foto: Profimedia

Iako su u očima javnosti, uprkos ogromnoj razlici u godinama milijarder Rubert Mardok (91) i manekenka u penziji Džeri Hol (65) delovali kao skladan par, ipak je došlo do razvoda nakon 6 godina braka, a mnogi su bili ubeđeni da je ona ta koja je ostavila svog supruga.

Međutim, kako stvari stoje, priča je potpuno drugačija, odnosno, manekenka je ta koja je ostavljena i to zbog najbanalnijeg razloga. Da zlo bude još gore, Mardok ju je ponizio i tako što joj vesti o razvodu nije saopštio lično, već preko sms poruke, a bivša manekenka bila je šokirana iznenadnim okončanjem odnosa.

Džeri Hol, Rupert Merdok
foto: Profimedia

Naime, prijatelji poznatog para otkrili su da je "kamen spoticanja" bio drugačiji način života, ali i to što Džeri konzumira cigarete. Ove priče u potpunoj su suprotnosti sa teorijama na Tviteru gde su mnogi mišljenja da je mankenka bila ta koja je rekla "zbogom", međutim, poptuno su u skladu sa onim što je rekao jedan od bivših saradnika - da ne treba biti u vezi sa Rupertom Merdokom jer se on u jednom momentu okrene protiv svojih ljubavnica i odbaci ih.

Džeri Hol, Rupert Merdok
foto: Profimedia

Inače, Džeri i Merdok su se prvi put u javnosti pojavili kao par na finalu Svetskog kupa u ragbiju u Tvikenhamu u Londonu u oktobru 2015. gde je on fotografisan kako je ljubi u obraz dok je sijala od sreće. Prvo javno pojavljivanje bilo je sledeće godine na dodeli Zlatnih globusa, a prijatelji su tvrdili da milijarder nikada nije bio srećniji.

Inače, Džeri Hol, slavni američki model, manekenka i glumica, prethodno je bila u dugogodišnjoj vezi s legendarnim frontmenom "Rolling Stonesa" Mikom Džegerom, s kojim ima četvoro dece, međutim njih dvoje se nikada nisu venčali tokom svoje 22-godišnje veze.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs