more i plovidbu obožava!

PRAVI RAJ OD 6 MILIONA EVRA: U ovoj jahti uživa LEPA BRENA tokom vrelih letnjih dana, sve pršti od LUKSUZA! (FOTO)

Uživa u plodovima svog rada kao prava zvezda!

Vip priča
Autor:
PRAVI RAJ OD 6 MILIONA EVRA: U ovoj jahti uživa LEPA BRENA tokom vrelih letnjih dana, sve pršti od LUKSUZA! (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović imaju svoju jahtu, koja, prema pisanju medija, košta oko 6.000.000 evra.

-Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija - rekla je jednom prilikom Brena.

Nećemo da se lažemo, da je u pitanju osoba sa engleskog govornog područja, Lepa Brena bi sigurno išla ruku pod ruku sa Šer – ako je ne bi ni nadmašila.

Lepa Brena
foto: Printscreen Facebook story / Mirjana Anotnović

A, pored njenog dobrog glasa i ludih nastupa – i dalje – ona voli da očara i svojim neverovatnom izgledom, ali i nekretninama.

Ova balkanska diva otkrila je da jahta ima šest spavaćih soba. Dnevni boravak je prostran, sa velikim televizorom i mermernim stolom.

Jedna od spavaćih soba ima čak i svoje kupatilo, a vodilo se računa o svakom detalju pa su i peškiri u nijansi pločica.

- Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela - rekla je Brena u ranijem intervjuu za Kurir.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs