Neverovatno

BIO SAM LJUBAVNIK LEPE BRENE! TRETIRALA ME KAO DA SAM ŽIGOLO: Pevač šokirao izjavom!

Lepa Brena je poznata po tome što svoju privatnost brižljivo čuva. Ali sada su svi ostali zatečeni kada se javio poznati muzičar sa tvrdnjom da je bio njen ljubavnik

Ljubav
14:29h Autor:
BIO SAM LJUBAVNIK LEPE BRENE! TRETIRALA ME KAO DA SAM ŽIGOLO: Pevač šokirao izjavom!
Lepa Brena, Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Lepa Brena i Boba Živojinović jedan su od najpopularnijih parova domaće scene. Bivša Jugoslavija pomno je pratila njihov ljubavni život i razvoj romanse. U to vreme Boba je bio aktivan teniser, dok je Brena žarila i palila muzičkom scenom. I danas se njihov brak smatra idealnim.

Međutim, svi su ostali šokirani tvrdnjom da je Brena u jednom trenutku navodno imala ljubavnika?!

Dragan Antonijević Arlekino, muzička zvezda koja je osamdesetih godina oduševljavala domaću javnost, nakon zatišja karijere izabrao je da se na velika vrata vrati knjigom koju je posvetio Lepoj Breni.

Naime, 1993. godine ovaj muzičar je tvrdio kako su se on i Brena ludo voleli.

"Brenu sam upoznao kod pokojnog Rake u studiju i odmah mi se svidela. Vremenom se i ona zaljubila u mene ali sam ja tada imao devojku koju sam posle ostavio jer nisam želeo da varam. Moja osećanja prema Breni su bila jaka. Zbog snimanja Brena i ja smo se često viđali, jednom me je čak dok smo bili kod Marine i Fute u stanu pokušala poljubiti, ali ja sam je odgurnuo jer sam se bojao da ću joj brzo dosaditi. Brena je nastavila da insistira na našoj vezi, razgovarala je i s mojom majkom, jadala se Marini ali ja sam se i dalje pravio blesav. 1990. godine, krenule su Brenine turneje pa smo se manje viđali ali smo se stalno čuli", navodno je jednom izjavio Dragan Antonijević Arlekino.

Lepa Brena
foto: Kurir/Damir Dervišagić

"Mislim da naša ljubav nije uspela najviše zbog Marine i Fute. Neko vreme sam joj bio kao žigolo jer je ona u meni videla privlačnost, a bila je svesna da sa mnom ne može koračati kroz život, jer ja sam bio muzičar u usponu, a ona velika zvezda. Kada se udala za Bobu objavio sam knjigu o nama i našoj nesuđenoj ljubavi. Brena je bila oduševljena, ali ne i Boba. Slao je pokojnog Šljuku da me prebije, a zatim je tražio da kupi sve knjige kako ne bi dospele u javnost", objasnio je Dragan.

Lepa Brena, Boba Živojinović
foto: Kurir / Dragan Kadić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs