POGLEDAJTE

LOVILA SAMO MOĆNE MUŠKARCE, BIZARNI KULT JOJ UNIŠTIO BRAK: Kad se bivša žena Erosa Ramacotija skine u kupaći svi zaneme!

Gazi 5. deceniju i izgleda BRUTALNO

Star look
13:45h Autor:
LOVILA SAMO MOĆNE MUŠKARCE, BIZARNI KULT JOJ UNIŠTIO BRAK: Kad se bivša žena Erosa Ramacotija skine u kupaći svi zaneme!
Foto: Profimedia

Voditeljka Mišel Hunciker (45) gde god se pojavi izazove veliku pažnju. Naročito one fotografije izazovu laavinu komentra, pa paparaci ne propuštaju priliku da je "ulove" dok se odmara na suncu.

Iako je zašla u 5. deceniju, ona izgleda savršeno, a od pogleda na njeno telo muškarcima padaju vilice.

Ona je toga i svesna pa koristi svaku priliku da se pohvali ravnim stomakom i zategnutim telom, ali i prirodnu lepotu. Ona je jedna od retkih dama koje su uspele da odole trendu plastičnih operacija.

Podsetimo, šira javnost prvi put je čula za Mišel Hunciker kada se pročulo da je u vezi s muzičkom zvezdom Erosom Ramacotijem. U tom trenutku Mišel je imala tek 19 godina, dok je pevač bio u tridesetim. Par se potom venčao 1998. godine, a rastali su se 2002, dok se formalni razvod dogodio tek 2009. S Ramacotijem je dobila ćerku Auroru Hunciker Ramacoti, koja danas ima 25 godina i koja je rođena dve godine pre njihovog venčanja.

1 / 6 Foto: Profimedia

Kako se u italijanskim medijima spekulisalo, jedan od razloga za razvod bilo je to što je Mišel odbijala da prekine svoje veze s bizarnim kultom Ratnici svetlosti, čija je članica bila pet godina. Dok je Ramacoti imao upalu grla, oni su se zbližili s doktorkom koja ga je lečila, a lekarka je ubrzo svoju prijateljicu odvela na sastanke sekte koja je odmah "usisala" lepoticu.

Takođe, bila je u braku sa Tomasom Trusardijem, naslednikom čuvene kompanije Trusardi, s kojim ima ćerke Selest i Sol.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs