šok!

MILICU PAVLOVIĆ BRUTALNO ISPROZIVALE KOLEGINICE ZBOG OVOGA: "Kako radiš tako ti se i vrati!"

Koleginice Milice Pavlović kivne na nju!

Vip priča
11:27h Autor:
MILICU PAVLOVIĆ BRUTALNO ISPROZIVALE KOLEGINICE ZBOG OVOGA: "Kako radiš tako ti se i vrati!"
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović oštro je reagovala, jer je Ana Nikolić njenu pesmu "Provereno" otpevala kao demo verziju, i sa njom najavljuje nastupe. Zbog ovoga je nastao pravi mali estradn rat, o kojem se danima se piše.

Ovim povodom oglasile su se i Pavlovićkine koleginice Katarina Živković, Rada Manojlović i Andreana Čekić, te oštro osudile njeno ponašanje.

Rada nije štedela Milicu Pavlović, te je rekla kako sve radi samo da bi privukla pažnju.

– Ovo je zaista nebulozna tema za bilo kakav komentar, ali radi promocije tih pesama da ispoštujemo priču ako insistirate da bilo šta pričam. Ništa to nije novo. Meni je oteta plaćena pesma “Lažov notorni”, pa čak i ceo album “Bred Pit”. Pa nisam cvilela ni privlačila pažnju, glumatala niti lajala na kolege, kao što to Milica radi. Sramota. A sad jedna još ozbiljnija i realnija činjenica. Osim Andreane Čekić, Dragane Mirković, Milana Stankovića, Kaće Živković i Milice Todorović, niko nije stao na moju stranu oko suštinski važne teme vakcinacije, KOVID pasoša i tiranije dok su nam zabranjivali nastupe i opstanak. Ne razumem čemu drama kad su svi na dobitku – iskrena je bila Rada za "Skandal".

Kaća Živković je slično reagovala, rekavši joj da ne može da traži podršku kolega, a da iste "pljuje" po emisijama.

– To ko je u pravu u vezi sa skandalom oko te pesme je svima jasno. Što bi se bilo ko od nas oglašavao kad se Milica prva nije oglašavala do “Amidžija”, gde je prozvala sve kolege što je nisu javno podržale. Čula sam da je nas nekoliko otpratila s Instagrama. Mogu samo da je pitam što ona mene nije javno podržala kada sam se prepucavala s dotičnom budaletinom koja je prozvala sve pevačice, nego je mudro ćutala. Sad, kada je njen lični interes u pitanju, dala je sebi za pravo da nam zamera što je niko nije podržao. E pa, draga moja drugarice, koleginice, sugrađanko iz grada odakle smo obe, ima jedna poslovica: “Ne brani se kuća kad ti se zakuca na vrata, već se kuća brani na obodu naselja i granici”.

Ni Andreana Čekić, takođe, nije imala lepe reči za mlađu koleginicu, te joj je zamerila na bahatom ponašanju.

– Iskrena da budem, nisam ni primetila da me je Milica otpratila. Baš me briga, šta drugo da kažem. Nije moj posao da se mešam u tuđa posla jer imam dovoljno i svog. Kao drugo, nisam primetila da je Milica ustala i javno stala da se bori za mene kada je meni možda trebalo. Mnoge kolega koje su mi se našle i koje su bile tu za mene, e pa i ja ću se za njih uvek boriti. Znate kako kažu: “Kako radiš tako ti se i vrati”.

Reakcija Ane Nikolić na ceo skandal oko pesme

Ana Nikolić je za celu situaciju okrivila autore.

- Nemam komentar, posebno ne o finansijama, jer nikada o tome nisam pričala. Ovde je pitanje za autore, odnosno muzičke producente, jer oni su glavni i odgovorni u studiju i kome daju pesmu dalje i nude je. Što bih ja rekla narežite mi USB, jer ja živim kao Amiš. Meni se nikada u životu do saradnje na albumu Klinika nije desilo da izađe jedna nota. To je više pitanje za muzičke producente, zovite njih - poručila je Ana u emisiju "Ekskluzivno".

Inače, Milica je istakla u Amidžiju da Anu treba da bude sramota za ponašanje.

- Bila sam šokirana i frapirana jer sam kao devojčica pratila Aninu karijeru i slušala njene pesme. Zaista ne mogu da verujem šta sam doživela od nje kao starije koleginice. Treba da je bude sramota i imena i karijere - rekla je Milica Pavlović u "Amidži šou", a potom naglasila da je numera u njenom vlasništvu, da za nju ima potpisan ugovor, kao i izvođačka prava.

Ponašanje Ane Nikolić su osudili i korisnici društvenih mreža, neke kolege, ali i autor pesme Dragan Brajović Braja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs