filip je njena životna ljubav

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OTKRILA DRUGU STRANU ODNOSA SA LEPOM BRENOM: Nisam želela da idem kod nje ZBOG OVOGA!

Ove godine proslavljaju 4. godišnjicu braka

Ljubav i zavođenje
Autor:
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OTKRILA DRUGU STRANU ODNOSA SA LEPOM BRENOM: Nisam želela da idem kod nje ZBOG OVOGA!
Foto: ATA Images

Ljubavna priča poznatog para počela je 2016. godine, nakon što su se zvanično upoznali, iako su se mnogo puta pre toga sretali u prolazu. Aleksandra Prijović često je pevala na proslavama koje su organizovali Boba Živojinović, Filipov otac, i Lepa Brena, Živojinovićeva maćeha.

- Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja - ispričala je Aleksandra jednom prilikom, te otkrila kako su se nakon toga sreli u jednom klubu, gde joj je on prišao i rekao kako bi bili super par, na šta se ona samo nasmejala i pomislila kako priča gluposti. Sutradan joj se Filip javio na Instagramu, počeli su da se dopisuju i od tada su nerazdvojni.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Aleksandra je svojevremeno ispričala da je odmah znala da će Filip biti njena ljubav za ceo život, a otkrila je i da ju je osvojio jednim jednostavnim gestom.

- Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla 'ništa', jer znate kako je u početku - kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni. Međutim, insistirao je da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode kada se podrazumeva da u kući imate vodu - izjavila je pevačica.

Nakon dve godine veze, u junu 2018. godine, par se venčao u Beogradu. Najpre je održano crkveno venčanje, a potom i ceremonija građanskog venčanja i svadbeno slavlje kojem je, prema pisanju medija, prisustvovalo gotovo 900 zvanica. Aleksandri Prijović kumovao je kolega Aco Pejović, dok je Filipov kum bio košarkaš Miloš Teodosić.

Nešto manje od godinu dana nakon venčanja, u martu 2019. godine, par je dobio sina Aleksandra. Tajna njenog i Filipovog uspešnog braka je, kako je svojevremeno istakla, u velikoj ljubavi i apsolutnom poverenju.

ODNOS SA BRENOM I OSTATKOM FILIPOVE PORODICE

Aleksandra ima odličan odnos sa celom Filipovom porodicom - njegovom braćom Stefanom i Viktorom, ocem Bobom, majkom Zoricom i maćehom Brenom. Međutim, priznala je da joj je na početku njene i Filipove veze bilo neprijatno da dolazi u porodičnu kuću Živojinovića.

"Sada sa Brenom imam odnos kao sa majkom. U početku nije bilo tako, i to zbog mene, bilo me je sramota, iskreno. Brenu i Bobu poznajem godinama, pevala sam na njihovim privatnim proslavama i sad sam ja tu kao odjednom, u vezi. I onda kad sam došla prvi put, htela sam da me zemlja proguta. Osećala sam se kao da sam nešto loše uradila. Filip mi kaže da idemo kod njega, a ja ga preklinjem da me ne vodi tamo", otkrila je jednom prilikom pevačica.

Tajna njenog i Filipovog uspešnog braka je, kako je svojevremeno istakla, u velikoj ljubavi i apsolutnom poverenju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs