LJUBAV ZA SVA VREMENA

ON JE DOKAZ DA ŠMEKERI JOŠ UVEK POSTOJE: Izgleda kao Apolon lično, može da ima koju poželi, a on godinama voli samo nju!

Samo je ona uspela da smiri najvećeg šarmera Holivuda

Ljubav
Autor:
ON JE DOKAZ DA ŠMEKERI JOŠ UVEK POSTOJE: Izgleda kao Apolon lično, može da ima koju poželi, a on godinama voli samo nju!
Foto: Profimedia

Džejson Stejtam je rođen 26. jula 1967. u Londonu kao sin barskog pevača Berija i plesačice Ajlin. Već kao dete pokazivao je jasne znake da će se baviti javnim poslom.

Kaže da je odavno prestao da broji u koliko se filmova pojavio. Zahvaljujući talentu za glumu, ali da se ne lažemo i savršeno izgledu uspeo je za kratko vreme da stekne ogromnu popularnost.

Oduvek je bio magnet za žene, a čini se da se s godinama njegova armija obožavateljki samo uvećeva. Ni ne čudi kad izgleda kao Apolon lično. Džejson godinama naporno trenira, a rezultati se jasno vide.

1 / 10 Foto: Profimedia

Ne krije da je često na meti nepristojnih ponuda žena. Kako je sam priznao, udvraju mu se gde god se pojavi, ne mareći za činjenicu da je godinama oženjen.

Iako može da ima svaku koju poželi, on je godinama veran britanskoj manekenki Rouzi Hantington koja je od njega mlađa 20 godina. Glumac ju je zaprosio na odmoru na Tajlandu prstenom vrednim 234 hiljade funti.

1 / 6 Foto: Profimedia

U nekoliko navrata je isticao koliko mu njena podrška znači i da ne postoji ta žena na svetu zbog koje bi prekršio bračni zavet.

- Odlično nam je kod kuće. Uigrani smo duo. Često se napijemo zajedno i trčkaramo oko bazena u vrtu - našalio se jednom prilikom glumac na pitanje kako provodi vreme kod kuće s dvadeset godina mlađom devojkom.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs