kolin i vejn runi

ZAJEDNO SU OD DETINJSTVA, RODILA JE ČETVORO DECE, ON JE VARAO SA PROSTITUTKAMA: 18 godina mu prašta sve! (FOTO)

Kolin Runi, supruga Vejna Runija i mama četvoro dece, jedna je od omiljenih žena fudbalera u Velikoj Britaniji, a njen život nije uvek idiličan koliko deluje na prvi pogled.

Vip priča
16:43h Autor:
Foto: Profimedia

Bivši britanski fudbaler Vejn Runi (36) uslikan je na odmoru na Ibici sa atraktivnom suprugom Kolin (36) koja je prešla preko fudbalerove prevare.

Iako ju je slavni suprug prevario tokom trudnoće s njihovim četvrtim detetom, Kolin je odlučila da mu oprosti, a sada je plenila svu pažnju na plaži u ružičastom bikiniju.

1 / 5 Foto: Profimedia

Par je sa prijateljima ispijao hladna pića na plaži, a zgodna Britanka se u jednom trenutku malo više opustila i odvezala trakice od bikinija, koji joj je nakon toga jedva prekrio bujne grudi.

Kolin Runi
foto: Profimedia

Kolin je mamila poglede kako dok se kupala u moru, tako i na plaži.

Popularna Britanka nedavno se osvrnula na brojne komentare o njihovu braku, koji su obeležile Vejnove brojne ljubavne afere s drugim ženama. Opraštala mu je stvari preko kojih mnoge žene ne bi prešle.

"Mislim da sam imao 11 ili 12 godina kada smo se upoznali, ne sećam se tačno, već tada sam znao da želim da je oženim. Rekao sam joj: 'Kad odrastemo, venčemo se i rodićeš nam decu.' Nije mi verovala, ali evo, sada imamo četvoro dece", izjavio je Runi svojevremeno.

Vejn Runi, Kolin Runi
foto: Profimedia

Čim su postali punoletni, verili su se, ali onda su stigli i prvi problemi.

Naime, Vejna je pratio loš glas i pričalo se da je ženskaroš, ali uprkos pričama venčali su se 2008. u Italiji. Samo dve godine kasnije mediji su masovno pisali o njegovoj prevari s konobaricom sa Floride.

"Kad je izašla priča o Runiju i prostitutkama, moj život potpuno se preokrenuo. Provela sam dane u kući misleći da je ceo svet protiv mene. Imali smo samo 18 godina, a pisali su da je već sa 16 posećivao prostitutke. Bila sam vrlo uznemirena, ali sam isto tako znala da nikada neće naći devojku kao što sam ja, koja će za njega dati sve i koja je s njim odrasla", ispričala je Kolin, a u dokumentarcu spominje i uticaj lošeg društva.

Kolin i Vejn Runi
foto: Profimedia

"Za sve njegove gluposti kriv je alkohol i to je tako i danas. Znate i sami da me je nedavno opet prevario. Jednostavno ne može piti bez nadzora. Zapravo, loše je po Runija da je uopšte bez nadzora", dodaje Kolin.

"Jednostavno sam bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, i to pod uticajem alkohola. U takvim okolnostima donosite loše odluke i napravite greške", pokušao je da se opravda Runi.

Pratioci joj konstantno pišu da je "glupa" što je i dalje s njim i što mu sve oprašta. Kolin je o tome progovorila nakon jedne od prevara.

"Pre nego što krenu priče, ja još uvek nosim venčani prsten. Iako mnogi kažu da nisam dužna da ikome išta objašnjavam, ja znam zašto to želim. I znam da većina smatra da sam glupa jer ostajem u ovom braku, ali ja nisam glupa, već želim da radim na tome da ovo uspe. Ne, Vejn se ne vraća kući jer iz nje nikad nije ni otišao", kaže Kolin.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...