uopšte nemaju isti pristup

KEJT I VILIJAM SKROZ DRUGAČIJE VASPITAVAJU DECU OD MEGAN I HARIJA: Ove slike to u potpunosti dokazuju

Šta mislite, čija medota je bolja?

Vaše dete & vi
22:03h Autor:
KEJT I VILIJAM SKROZ DRUGAČIJE VASPITAVAJU DECU OD MEGAN I HARIJA: Ove slike to u potpunosti dokazuju
Foto: Profimedia

Princ Hari i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, čini se, imaju potpuno drugačiji pristup roditeljstvu u odnosu na princa Vilijama i Kejt Midlton. Naime, objavljene su fotografije koje pokazuju da se njihova deca skorz različito ponašaju.

Naime, „DailyMail“ je naknadno objavio ekskluzivne fotografije na kojima je prikazano nikad opuštenije izdanje porodica princa Harija. Iznenadili su prolaznike kada su se pojavili na proslavi Dana nezavisnosti 4. jula u Vajomingu. S njima je bio i njihov trogodišnji sinčić Arči. Oni su baš poput „običnih smrtnika“ sedeli na pločniku i s mališanom posmatrali povorku.

Takođe, ranije su objavio i fotografiju božićne čestitke u sličnom opuštenom izdanju, što je dalo prirodniju sliku o njima kao porodici.

U međuvremenu, kraljevska stručnjakinja Danijela Elser rekla je da su Vilijam i Kejt vrlo različiti u odnosu na ovaj par kada je reč o načinu fotografisanja njihovo troje dece Šarlot, Džordža i Luisa. Fotografije dece porodice vojvode od Kembridža retko se objavljuju izvan zakazanih kraljevskih događaja.

Kejt Midlton, Megan Markl
foto: Profimedia

U to spadaju i pažljivo odabrane fotografije objavljene s privatnih porodičnih događaja, što ukazuje na pažljiv pristup predstavljanju mladih članova kraljevske porodice. Elser je rekla da same fotografije kao takve nisu upadljive, ali pokazuju značajan kontrast.

Napisala je u „New Zealand Heraldu“:

- Fotografije same po sebi nisu ništa neverovatno. Jako sladak dečačić s lizalicom dok gleda paradu, Megan ležerno, ali ‘chic’ obučena, a Hari u svom uobičajenom ‘bradatom’ izdanju. Ali ovde je značajno to što su takve fotografije uopšte napravljene -zaključila je.

Kejt Midlton, Princ Luis
foto: Profimedia

Jeste li ikada videli slične fotografije Vilijama i Kejt, odnosno dece vojvode i vojvotkinje od Kembridža?

Megan i Hari, koji žive u Kaliforniji, jako čuvaju svoju privatnost i retko se pojavljuju u javnosti, naročito s decom. Ali, ovoga puta su napravili izuzetak. Strani mediji pišu da ih ljudi isprva na ulici nisu ni prepoznali, koliko se nisu isticali od ostalih, ali i da su bili ugodno iznenađeni njihovom pristupačnošću.

Sa druge strane, svedoci smo da je ponašanje mališana princa Vilijama i Kjet Midlton danima zasmejavalo ceo svet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs