blista!

ROMANTIČNOM HALJINOM KEJT MIDLTON ZASENILA VIMBLDON: Idealna za svaku žensku figuru, mnogi su primetili preskupe detalje

Finale Vimbldona je u toku!

Moda
17:57h Autor:
ROMANTIČNOM HALJINOM KEJT MIDLTON ZASENILA VIMBLDON: Idealna za svaku žensku figuru, mnogi su primetili preskupe detalje
Foto: Profimedia

Svi ljubitelji tenisa su trenuto kraj malih ekrana i prate finalni meč između našeg teniskog asa Novaka Đokovića i Nika Krijosa. A završetak Vimbldona gleda uživo i kraljevska porodica - princ Vilijam i Kejt Midlton u društvu njihovog sina Džoržda! Naravno, svu pažnju prisutnih je, pred sam početak igre, pokupila vojvotkinja svojim sjajnim stajlingom.

Naime, Kejt je za ovu priliku odabrla "vintidž" kombinaciju, koja u potpunosti oslikava njen stil.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Ponela je teget haljinicu sa belim tufnicama, čiji kroj savršeno odgovara bilo kojoj ženskoj figuri, jer je sečena u struku. Ukrašena je prelepim karnerom, a ono što je najupečatljivje na njoj su puf rukavi i biserna dugmad, koji daju posebnu dozu elegancije.

Ceo stajling Kejt je upotpunila belim cipelama sa visokim potpeticama, kao i svedenim, ali veoma skupim detaljima. Vojvotkinja od Kembridža stavila je dijamantske minđuše i ogrlicu, koji u sredini imaju kamenčić u istoj boji kao što je i haljina.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Budući da je i na Novakovom meču protiv Janika Sinera isto nosila haljinu sa tufnicama, mnogi gledaoci smatraju da je to njen "tajni znak" da navija za Đokovića i da mu na taj način daje podršku.

1 / 10 Foto: Profimedia

Sa druge strane, Kejt Midlton je sve iznenadila odabirom modne kombinacije za žensko finale ovog prestižnog teniskog turnira, jer je ponela, verovali ili ne, kreaciju srpske dizajnerke! Pojavila se u prelepoj žutoj haljini Roksande Ilinčić, a komentari mnogih su bili da joj fenomenalno stoji.

Šta vi mislite?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs