Loren Rouz Gudžer

POZNATOJ TELEVIZIJSKOJ ZVEZDI PREMINULA ĆERKA: "Moj anđeo mi je oduzet. Još se nisam oprostila s njom" (FOTO)

Loren Rouz Gudžer, 35-godišnja influenserka i televizijska zvezda, otkrila je da joj je dva dana nakon porođaja preminula ćerka Lorena. Uzrok smrti – nepoznat.

Porodica
08:56h Autor:
POZNATOJ TELEVIZIJSKOJ ZVEZDI PREMINULA ĆERKA: "Moj anđeo mi je oduzet. Još se nisam oprostila s njom" (FOTO)
Loren Rouz Gudžer, Foto: Profimedia

‘Lorena, počivaj u miru. Bila je najlepša zdrava beba koju sam ikad videla, baš kao i njena sestra Larose. Rečima ne mogu opisati kako se osećam kao majka koja je nosila dete mesecima savršeno i rodila ga, a moj anđeo mi je sada oduzet’, započela je Lauren u svom obraćanju.

Naglasila je da tokom trudnoće i porođaja nije bilo komplikacija te da se s prerano preminulom ćerkom još nije oprostila. Takođe, zamolila je fotografije da tokom ovih teških vremena poštuju privatnost nje i supruga.

‘Bila je dobro i zdrava, ali neću sada ulaziti u detalje jer znam da ništa nije bilo pogrešno s njom ni sa mnom. Slomljena sam. Vratila sam se kući iz bolnice, ja i Čarli proveli smo toliko vremena s našom devojčicom Lorenom i još se nisam oprostila s njom.

Molim vas, mogu li zamoliti fotografe da poštuju našu privatnost. Nikada neću preboleti ovo, ali naučiću kako da živim svaki dan s Lorenom u srcu, ona će uvek biti sa mnom i ja ću opet biti s njom jednog dana. Moja Lorena, volim te puno’, napisala je uz crno-belu fotografiju na kojoj držikćerkinu ručicu.

Loren je, inače, poznata britanska influenserka, a na Instagramu je prati oko 900 hiljada ljudi. Takmičila se u raznim rijaliti emisijama poput ‘Plesa sa zvezdama’ i ‘Celebrity Big Brotheru’.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs