"TREBA DA SE OKOTI..." Dunja Jovanić našla se na meti negativnih komentara zbog OVE izjave, pa obrisala post ALI KASNO

Uklonila je objavu ali je već bilo kasno jer su je korisnici drušvenih mreža sačuvali i podelili, evo šta je ovaj put izjavila.

Celebrities
15:10h Autor:
"TREBA DA SE OKOTI..." Dunja Jovanić našla se na meti negativnih komentara zbog OVE izjave, pa obrisala post ALI KASNO
Srpska influenserka ponovo u centru skandala., Foto: ATA Images / M.M.

Dunja Jovanić se ponovo našla na meti kritika zbog jedne svoje objave. Ovoj influenserki svakako nije prvi put da doživi osudu javnosti zbog svojih izjava i postupaka.

Ovaj put se na meti negativnih komentara našla zbog izjave na temu žena i trudnoće. Kako su preneli domaći mediji ona je prilikom jednog od svojih mnogobrojnih storija preko Instagram storija izjavila kako "Rijana treba da se okoti".

Ovako neprimerena izjava svakako je probudila gnev mnogih korisnika društvenih mreža koji su joj poručili : "Ne poštuje žene i ako je i sama žena".

Kad je primetila ovu negativnu reakciju javnosti momentalno je obrisala svoju objavu a zatim krenula da uklanja i negativne komentare koje su joj ljudi ostavljali.

„Zašto brišeš komentare?“, „Blokirajte ovu osobu“, "Zasto od infuensera niko ne reaguje kada #dunjajovanic ponizava sve redom, prosipa nekulturu gde god krene, diže noge po tuđim automobilima itd., zasto se niko ne oglasi i osudi takvo ponašanje???"

"Tviter sve pamti nastavi da moliš onog nesrećnika da te oženi, umesto što prosipaš rasističke i maliciozne komentare. I nema više plakanja i pričice “nije život instagram” , ...samo su neki od komentara po društvenim mrežama koji su prikupili veliku količinu lajkova,

Tviteraši su se čak obratili i poznatom brendu sa kojim Dunja sarađuje, te su im postavili pitanje: „Da li planirate da se ogradite od Dunjine izjave i prekinete saradnju sa nekim ko smatra da se žene kote? Hvala“.

Ipak, ovaj brend za sada nije ništa odgovorio, a ovim povodom nije se oglašavala ni Jovanićeva. Sa druge strane, pojedini tviteraši tvrde da ovo nije prvi put da influenserka ima izjave u kojima vređa i ne poštuje žene, prenosi Nova.rs

Pogledajte još Dunjinih fotografija u našoj galeriji:

1 / 7 Foto: Printscreen/instagram/iamfashionbebe
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs