POVEZANA SA KRALJICOM OD MALENA

EVO KO JE BILA NAVODNA LJUBAVNICA PRINCA VILIJAMA: Sa njom se Kejt Midlton VEOMA BLISKO družila, povezana i sa kraljicom

Jabuka razdora bila je upravo bliska prijateljica Kejt Midlston!

Ljubav
18:40h Autor:
EVO KO JE BILA NAVODNA LJUBAVNICA PRINCA VILIJAMA: Sa njom se Kejt Midlton VEOMA BLISKO družila, povezana i sa kraljicom
Foto: Profimedia

Naime, pre tri godine počele su da kruže glasine kako princ Vilijam vara svoju suprugu Kejt Midlton i to sa njenom bliskom prijateljicom Roze Hanburi!

NJih dve je spojila ljubav prema humanitarnom radu, a potom su se i sprijateljile. Međutim, kada su došle priče do Kejt, odlučila je da svoju dobru "drugaricu" izabci iz svog društvenog kruga, međutim, Vilijam je imao ulogu velikog mirotvorica. A kao izgovor mu je poslužilo to što njih dve imaju mnogo zajedničkih prijatelja!

Kamila Parker
foto: Profimedia

Kako su suška, te priče je pokrenula je upravo Kamila, Čarlsova supruga, koja i nema baš sjajan odnos sa svojim pastorkom, iako izgleda da uživaju u slozi.

- Dobro je poznato da su se Kate i Roze užasno posvađale. Nekad su bile bliske, ali to više nije slučaj - rekao je tada izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Ali, Vilijamovi pokušaji su tada bili bezuspešni, pa se čak potegla i tema razvoda! Međutim, stručnjak za kraljevsku porodicu Morton je naglasio da je bračni par odlučio samo da ignoriše sve tračeve.

- Kejt Midlton i Vilijam su iz svega, kao par, izašli jači nego ikad. Shvatili su da su tračev sastavni deo života osoba koje su javne ličnost - zaključio je Morton.

A ko je, zaravo, Roze Hanburi?

Markiza Roze Hanburi rođena je 1984. godine, a braku sa Davida Rocksavageom, 7. markiza od Cholmondeleyja. Par se venčao 2009. godine, a prema pisanju stranih medija, njihova ljubavna priča je veoma burna. Samo dan posle veridbe su otkrili da čekaju bebu, a odmah sledećeg su se i venčali. Sada je njihova porodica bogatija za tri člana.

Rose Hanbury
foto: Profimedia

Žive na jednom imanju u Norfolku, koje je veoma blizu Kejtine i Vilijamove seoske kuće. Roze,38-godišnja majka troje dece, neprestano kači fotografije vrtova i skulptura imanja na svom Instagramu.

Ineresanta je činjenica da je Roze sa kraljevskom porodicom povezana od malena. Naime, njena baka bila je jedna od deveruša kraljici Elizabeti II.

A kako Kejt i Vilijam uživaju u braku, pogledajte u galeriji:

1 / 11 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs