ispovest

KADA JE SAZREO, SHVATIO JE DA JE BIO ZLOSTAVLJAN: Mladić izgubio nevinost na nesvakidašnji način

Mladić priznao da je imao seksualni odnos s učiteljicom koja mu je oduzela nevinost, sada kad je stariji shvata da je to bilo zlostavljanje.

Škola sexa
23:55h Autor:
KADA JE SAZREO, SHVATIO JE DA JE BIO ZLOSTAVLJAN: Mladić izgubio nevinost na nesvakidašnji način
Priča mladića kojeg je nastavnica zlostavljala, Foto: Profimedia / Ilustracija

Mladić je imao samo 14 godina kada je izgubio nevinost sa učiteljicom koja je tada imala 51 godinu, te mu je mogla biti baka. Sada ga ta spoznaja uznemiriva, jer shvata da se radilo o zlostavljanju.

Seks učenika i učiteljice

Odlučio je pitati stručnjaka za muško-ženske odnose za savet: "Draga Didri, imao sam 14 godina kada sam izgubio nevinost sa svojom učiteljicom. Imala je 51 godinu. Sada imam 28 godina i nisam se osećao loše zbog toga sve dok mi se ćerka nedavno nije rodila. Tada sam shvatio da je to zlostavljanje deteta. U tom periodu sam bio napaljeni tinejdžer i mislio sam da znam što radim. Dugo sam bio bolestan zbog lajmske bolesti i moja učiteljica mi je pomagala da to nadoknadim. Mama nije znala ništa o tome da odlazim kod nje vikendom na dodatne sate, ali većinu smo vremena provodili seksajući se."

tinejdžer i nastavnica
foto: Profimedia / Ilustracija

Zatim je dodao: "Kada sad pomislim na to vreme, okreće mi se želudac. Razmišljam trebam li reći svojoj familiji, ali šta bi se dogodilo da kažem? Je li bi me moja devojka drugačije gledala ili bi prošlost trebala ostati u prošlosti?"

Odgovor stručnjakinje

"Činjenica da ste počeli razmišljati o tome pokazuje da vam je potrebna pomoć da se pomirite sa zlostavljanjem i da odlučite želite li ići dalje. Možete u poverenju razgovarati sa službom za podršku i smernice. Nije važno što se to dogodilo pre 14 godina. Ako odlučite da želite isterati pravdu, još uvek možete otići u policiju i dati izjavu", savetovala mu je stručnjakinja za odnose Didri, piše TheSun.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs