da li se slažete?

RAZLIKA OD 17 GODINA JE SVE VIDLJIVIJA: Amal s 44 izgleda kao devojčica, a Džordž počinje da izgleda kao njen otac

Džordž Kluni potpuno osedeo.

Vip priča
Autor:
RAZLIKA OD 17 GODINA JE SVE VIDLJIVIJA: Amal s 44 izgleda kao devojčica, a Džordž počinje da izgleda kao njen otac
Džordž i Amal Kluni, Foto: Profimedia

Džordž Kluni je dugo suvereno vladao na listama najpoželjnijih muškaraca u Holivudu. Još u mlađim danima njegova proseda kosa davala mu je poseban šarm, a njegove obožavateljke su, ali i koleginice, ludele za njim, tim više što je dugo govorio da ne namerava da se ženi i činilo se da je njegovo srce neosvojiva tvrđava.

Međutim, to se promenilo kads je upoznao ženu svog života, 17 godina mlađu advokaticu Amal Alamudin. Par se prvi put 2013. godine sreo u Džordžovoj kući na jezeru Komo u Italiji gde je Amal doveo zajednički prijatelj, a neosvojivi zavodnik se brzo zaljubio.

Amal Kluni
foto: Profimedia

Na prvi su sastanak su otišli u oktobru iste godine, a već u aprilu iduće godine Džordž je kleknuo pred lepu advokaticu i zaprosio je. U septembru 2014. par se venčao upravo na jezeru Komo, a u braku su dobili dvoje dece, blizance Aleksandera i Elu koje drže daleko od očiju javnosti.

Iako Džordž ne krije da je presrećan u ljubavi, na njemu se vidi da ga sustižu godine, a nema sumnje da je dodatno izmorilo očinstvo u 50-ima.

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: Profimedia

Sve češći su komentari da je markantni glumac ostario , a razlika od 17 godina između njega i supruge sve je vidljivija.

Par je ovih dana snimljen u romantičnom izlasku i dok Amal izgleda mlađe od svojih 44 godine, na Džordžu se vidi da je zagazio u sedmu deceniju života.

Njegova nekad proseda kosa sad je poputno bela, a isto je i s bradom koju je prestao da brije. Osim toga, iako se smeškao i, sudeći po fotografijama dobro provodio, na licu mu se vidi umor koji je teško sakriti.

1 / 8 Foto: Profimedia

Iako je par ranije retko izlazio, u poslednje vreme su sve češće počele stizati fotografije iz njihovih javnih druženja, a nedavno su snimljeni na večeri s porodicom u jednom luksuznom restoranu.

Mnoge je tom prilikom iznenadilo što je s njima bila i glumčeva starija sestra Adelia za koju se dugo pričalo da nije u dobrim odnosima sa slavnim bratom, nai čini se kako je 'ratna sekira' napokon zakopana. Naime, Ada je često ranije otkrivala detalje o njegovom životu prijateljima i novinarima, što je jako ljutilo glumca.

Još fotografija Džordža Klunija i Amal pogledajte u galeriji:

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs