SMEH DO SUZA!

BENU AFLEKU IZGLEDA NEVIĐENO DOSADNO NA MEDENOM MESECU: Fotke na kojima spava, dok krstari Senom, obišle ceo svet

Izgleda da Benu i nije tako zanimljivo na putivanju sa latino divom...

Vip priča
13:29h Autor:
BENU AFLEKU IZGLEDA NEVIĐENO DOSADNO NA MEDENOM MESECU: Fotke na kojima spava, dok krstari Senom, obišle ceo svet
Foto: Profimedia

Novopečeni mladenci Dženifer Lopez i Ben Aflek trenutno uživaju u Parizu. Međutim, tu romantičnu idilu prekinule se glumčeve urnebesne fotografije , koje su brzinom svetlosti obišle ceo svet.

Naime, Bena su ulovili paparaci kako spava na medenom mesecu i to, verovali ili ne, u stolici, tokom krstarenja Senom u francuskoj prestonici. A u plovidbi su uživali zajedno sa svojom decom iz prethodnih brakova.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Tokom medenog meseca, par je često viđen kako razmenjuje nežnost, pa se tako nisu ustručavali ni za vreme večere u otmenom restoranu "Le Matignon", ni dok su plovili rekom.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Čini se da je sve to poprilično izmorilo slavnoga glumca koji se opustio na brodu i malo odremao na stolici. Šaljivi komentari ispod slika na društvenim mrežama se samo nižu! Izgleda da su Aflekovi fanovni jedva dočekali da se našale na njegov račun.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Dženifer i Ben si se nedavno venčali na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu. Upoznali su se još pre više od dve decenije na snimanju filma ‘Gigli‘, vrlo brzo su uplovili u vezi i verili se, ali njihovna ljubavna priča tada nije uspela. Međutim, njihova trenutna zaljubljenost i sreća demantuje sve brojne navode da ljubav sa bivšim partnerom retko kada uspe.

Neke od najzanimljivijih momenata"Bennifer" para pogledajte u galeriji:

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs