kardašijanke

POSTALE SU SLAVNE MILIJARDERKE, A KADA JE BIZNIS U PITANJU PRAVE SU MAHERKE: Ipak, jedna od njih je MOZAK cele operacije

Kardašijanke znaju najbolje načine kako doći do zarade, te koriste svaki trenutak da profitiraju

Zanimljivosti
Autor:
POSTALE SU SLAVNE MILIJARDERKE, A KADA JE BIZNIS U PITANJU PRAVE SU MAHERKE: Ipak, jedna od njih je MOZAK cele operacije
Foto: Profimedia

Sestre Kardašijan maherke su kad je u pitanju izazivanje pažnje u njihovu korist. Upravo ta veština, donela im je ogromno bogatstvo.

Pored svog poznatog rijalitija, one imaju i druge biznise koji im donose neverovatnu zaradu. Mnogi se pitaju ko je od od nih zapravo mozak cele operacije.

Poznato nam je kako su postale slavne, te da je Kim Kardašijan ta koja ih je proslavila. Kim je ranije radila kao pomoćnica poznatoj bogatašici Paris Hilton. Odlučila je da obelodani svoj porno snimak, te se tako vinula u zvezde.

Kardašijan
foto: Profimedia

Ovo su najuspešnije firme u vlasništvu Kardašijan-Džener:

1. Kim Kardašijan: "Skims", oko 3,2 milijarde američkih dolara

Sudeći prema ukupnoj zaradi koju njen brend ostvaruje, kao i činjenici da vrednost brenda iz godine u godinu raste, zaključujemo da je Kim vrlo uspešna preduzetnica, te da je rođena za ovaj posao. Brend je nastao 2019. godine, a neverovatno je i to da da je za joj je za jako kratko vreme doneo ogromnu zaradu, te je učvrstio na poziciji milijarderke.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

U saradni sa Fendijem, njen brend uspeo je da proda proizvode u roku od 60 sekundi. Brend je takođe imao saradnju sa timom SAD-a na Olimpijskim igrama u Tokiju kako bi dizajnirao ekskluzivni asortiman za sportiste ove zemlje.

2. Kim Kardašijan: "Skkn by Kim" (bivši KKW Beauty i KKW Fragrance) – oko milijardu dolara

"KKW Beauty" i "KKW Fragrance" prestali su s radom 2021. godine, navodeći da će ponovno lansirati proizvode pod novim imenom uz globalni bjuti brend Koti. Spekulisalo se i da je brend prestao sa radom zbog razvoda sa njenim tadašnjim suprugom Kanjem Vestom. Naime, ime brenda sadrži njegovo prezime, te je navodno to bio razlog gašenja.

Kim Kardašijan i Kanje Vest
foto: Profimedia

Brend se ubrzo vratio na tržište pod nazivom "Skkn Beauty". Kolekcija za negu kože sadrži devet proizvoda čiji kompletan set košta oko 700 dolara.

"Rad sa nekim od vrhunskih dermatologa i estetičara tokom godina dao mi je neverovatnu priliku da učim iz njihove stručnosti i znala sam da moram podeliti svoje znanje", rekla je Kim u izjavi za medije.

3. Kajli Džener: "Kylie Cosmetics" – 600 milijona dolara

Najmlađa članica klana brzo je ušla u svet biznisa, kada je 2015. pokrenula "Kylie Cosmetics". Njen Instagram nalog trenutno broji preko 300 milijona pratilaca, a upravo om joj je bio odličan kanal za promociju svog brenda. Njeni setovi za usne rasprodati su u roku od nekoliko sekundi nakon objavljivanja.

Kajli Džener
foto: Profimedia

4. Kajli Džener: "Kylie Skin" – 16 milijona dolara

Njena linija za negu kože, koja sadrži veganske, bezglutenske, bez parabena i sulfata nije toliko uspešna kao njen posao sa šminkom, ali bogatstvo koje joj donosi ne može se zanemariti. Ona ima i druge brendove kao što su "Kylie Swim" i "Kylie Baby", čija vrednost trenutno nije poznata.

5. Kris Džener: "Jenner Communications"– 190 milijona dolara

Kris Džener
foto: Profimedia

Priča se da je zapravo ona mozak koji stoji iza velikog uspeha rijalitija. Detalji poslovanja njene firme nisu poznati, dok je jedan tamošnnji novinar njeno poslovanje nazvao "tajnim poslom".

6. Kortni Kardašijan: "Poosh" – 15 milijona dolara

Prema web stranici Poosh, njena misija je'obrazovati, motivisati, kreirati i promovisati moderan način života, koji je dostupan svima'.

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

7. Kloi Kardašijan: "Good American" – 12 milijona dolara

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Kloi Kardašijan svojim ljubavnim životom neprestano šokira javnost, a upravo njen ljubavni život doprineo je novoj sezoni njihovog rijalitija, te se ona našla u centru pažnje Kardašijanovih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs